banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

İZMİR ENTERNASYONAL FUARINDA KSÜ STANDI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun açılış konuşmalarıyla başlayan fuara çok sayıda ülkeden üst düzey katılım gerçekleşti.

Yıl boyunca tanıtım çalışmalarına önemli bir yer veren KSÜ de 15 Eylül'e kadar sürecek fuara Rektör Prof. Dr. Niyazi Can başkanlığında katıldı. Ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiği KSÜ tanıtım standında üniversitemizin eğitim, bilim ve teknoloji alanında mevcut durumu ve 27 yıllık birikimine ilişkin bilgiler veriliyor.

KSÜ standında yer alan, üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanları ve öğrencilerinin çabalarıyla yapılan Sütçü İmam büstü, yerli ve yabancı ziyaretçilerin ilgi odağı olurken Türkçe ve İngilizce olarak hazırlanan sunumlarla üniversitemizin adını gururla taşıdığı Milli Mücadele Kahramanımız Sütçü İmam’ın hayatı ve Mili Mücadeleye katkıları ziyaretçilere anlatıldı.

88. İzmir Enternasyonal Fuarının şehrimiz ve üniversitemiz için önemli fırsatlara kapı açacağına dikkat çeken Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, “Dünyanın çeşitli ülkelerinden ve ülkemizin faklı şehirlerinden gelen çok sayıda katılımcıyla ve binlerce ziyaretçiyle bir araya gelme imkânı bulduk. Biz üniversite olarak tanıtıma önem veriyoruz. Yıl boyunca yürüttüğümüz tanıtım faaliyetlerinin pozitif yansımalarını kayıt döneminde gözlemledik. Bütün bölüm ve programlarda giriş puanlarında yukarıya doğru bir hareket var. Nitelikli öğretim elemanları ve nitelikli öğrencilerle üniversitemizi eğitim bilim ve teknolojide hak ettiği noktalara taşımanın gayreti içerisindeyiz.” dedi.

Bu tür platformlarda üniversitemizi en üst düzeyde tanıtmaya devam edeceklerini ifade eden Rektör Can, tanıtım çalışmalarında görev alan bütün personele teşekkür etti.

Kahramanmaraş’tan çok sayıda kurum, firma ve sivil toplum kuruluşunun yer aldığı fuara katılım ve katkılarından dolayı Rektör Can’a İzmir Kahramanmaraşlılar Derneği tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol