banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

İYİ PARTİDEN İNŞAATÇILAR ODASINA ZİYARET
 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde başarıyı elde etmek için halkın beklediği belediye başkan adaylarıyla seçmenin karşısına çıkmayı hedefleyen İYİ Parti İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel, STK ziyaretleri kapsamında İnşaatçılar Odası Başkanı Adnan Kozak’ı makamında ziyaret etti.

Yerel seçimlerde başarıyı yakalamak adına kamuoyu araştırmalarının devam ettiğini belirten Başkan Çabukel, bu anlamda sivil toplum kuruluşlarının da fikirlerini önemsediklerini söyledi.

Çabukel, İnşatçılar Odasının çalışmalarını önemsediklerini ifade ederek: “Bu gün Başkanımız Adnan Kozak’ı ziyaret ettik. Sektörün sorunlarını, Kahramanmaraş’ın ihtiyaçlarını ve nasıl bir belediye başkanı adayı beklediklerini konuştuk.

Bilindiği üzere bu gün ülkemizde yaşanan ekonomik kriz neticesinde her sektör sıkıntıya girdi. İnşaat sektörü de en fazla etkilenen sektör oldu. Neler yapılabilir bunları konuştuk.

Aynı zamanda yaklaşan yerel seçimlerle ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Hizmet yerelde başlar düşüncesi ile halkımızın karşısına en iyi ve en donanımlı adaylarla çıkacağız. 

İYİ Parti 24 Haziran’da girdiği ilk seçimde mecliste grup oluşturan başarılı bir parti. Yerel seçimlerde de başarıyı elde etmek için araştırmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Başkan Kozak’da, ziyaretlerinden dolayı Çabukel ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

STK’ların her siyasi partiye eşit mesafede durması gerektiği fikrinde olduğunu beyan eden Kozak; “Bu şehir hepimizin ortak paydası. Hepimiz birlikte gelişimi sağlayabiliriz. Yaklaşan yerel seçimlerde şehrimiz için büyük önem taşıyor.

Başkan Çabukel’le şehre dair fikirlerimizi paylaştık. İnşaat sektöründe hizmet veren esnaflarımızın sorunlarını ve beklentilerini paylaştık.

Tekrar nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol