Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

İŞADAMI MURATHAN GÖKKAYA, EKİNÖZÜ’NDE
 Önceki gün gerçekleşen ziyarete Göksun Belediye Meclis Üyesi Eyüp Aslan’da eşlik etti. Ziyaretleri esnasında pozitif tavırları ve dinamikliğiyle ve bitmek bilmeyen enerjisi ve mütevaziliğiyle göz dolduran Murathan Gökkaya, Ekinözü Belediyesinde yaptığı açıklamasında "AK Parti İlçe Başkanımız Bünyamin Şakalar’a Belediye Başkanımız Nursi Çeleğen’e ve İlçe Kaymakamı Cüneyt Caner’e beye ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Özelikle Nursi Başkanımıza ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Ekinözü İlçemiz çok şirin bir ilçe, belirli noktada beli yatırımlara ve desteklere ihtiyacı olan bir ilçe bu nokta. Değerli başkanlarımızla belirli  istişarelerde bulunduk. Ben Ekinözü'nün açıkçası çok beğendim. İnşallah bundan sonraki dönemdeki ziyaretlerimizde Ekinözü ilçesini mecburi bir durak olarak görüp geleceğim. Ben Ankara'da iş adamıyım. Allah izin verirse Ekinözü içinde yapacağımız herhangi bir noktada herhangi bir şey olursa, desteğimizi göstereceğiz biliyorsunuz. 2013 yılında babam Hacı Duran Gökkaya hayatını kayıp etti, bana da vasiyeti, memleketinin sıkıntıları ile ilgilen dedi bizler de bu sebeple memleketime geldim." dedi.

BABAMIN DOSTLARINI GÖRMEDEN GİDEMEZDİM

İşadamı Murathan Gökkaya, sözlerinin devamında ise; "Buralara geldiğimde Rahmetli Babamı hatırlıyorum. Babamın dostlarını görmeden gitmek olmaz diyerek Ekinözü İlçesini ziyaret ettik buradaki herkesin misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen de "Çok kıymetli kadim bir dostumuz rahmetli Hacı Duran Gökkaya abimizin oğlu Murathan Gökkaya bey beraberindekiler bizleri ziyaret geldiler tabi çok farklı duygular yaşadık. Özelikle ben Hacı Duran Gökkaya abimize Allahtan rahmet diliyorum. İnşallah mekanı cennet olur tabi bu karda kışta bizleri ziyaret etmeleri ziyadesi ile memnun etmiştir. Özelikle Ankara'dan İşadamı olarak gelip, Ekinözü'ne neler yapabiliriz anlamında bizleri ziyareti bileri daha da ziyadesi ile memnun etti, ben kendilerine çok teşekkür ediyorum, fani bir dünyada yaşıyoruz ama çok güçlü bir ülkemiz ve hükümetimiz var, çok güçlü bir Cumhurbaşkanımız var ben Murathan bey’e baktığım zamanda hem siretinde hem de suretinde inşallah ileriye dönük çok şeyler görüyorum rabbim her zaman kendisine yar yardımcı olsun tabi biz şuanda Ankara'ya sık sık hizmet anlamında gittiğimiz zaman gerçekten Ankara’da böyle sıcak kanla canla başla karşılayacak bir iş adamımız bürokratımız olsun istedik bu ziyadesi ile var ama özelikle Murathan beyi Ankara'da çok sık rahatsız edeceğiz" şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol