Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! dizi KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

İŞ GÜVENLİĞİNDE ÖRNEK BELEDİYE; ERDEMLİ

Olağanüstü durumlarda yapılması gerekenler noktasında çalışanların eğitilmesi gerektiğini savunan Erdemli Belediyesi, dönem dönem yapılan tatbikatlar ve eğitim seminerleri ile güvenli çalışma alanları oluşturuyor. Bu kapsamda daha önce bünyesinde bulunan Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan Gündüz Bakımevi öğrencilerine ve Taş Ocağı İşçilerine yangın anında yapılması gerekenler üzerine eğitim veren uzmanlar, bugün de ağır iş makinaları ile çalışan personele eğitim verdi.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçenin gelişmişlik düzeyinin arttırılabilmesi adına yapılan her çalışmada, önce sağlık ve güvenlik koşullarının önemsenmesi gerektiğini vurgulayarak, örnek bir çalışma alanı oluşturmanın kendileri için vazife olduğunu kaydetti. Bu kapsamda Belediyeye ait her birimde ve kurumda dönem dönem seminerler ve uygulama eğitimleri verdiklerinin altını çizen Belediye Başkanı Mükerrem Tolu, özellikle yaz aylarının gelmesi ile olası felaketlerin önüne geçebilmek için önlem almaya devam edeceklerini belirtti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol