banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

ILICA’NIN İLÇE OLMASI İÇİN HERKESİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ!

Bölge muhtarları ve Sivil Toplum Kuruluşları adına konu ile ilgili açıklama yapan Atilla Kaçamaz ‘’1992 yılından bu güne ilçe olma mücadelesi veren Ilıca bölgesinin sesini mecliste gündeme getiren MHP milletvekili Sefer Aycan’ın İç işleri Komisyon başkanlığına verdiği kanun teklifi Ilıca halkını memnun etmiştir. Bu müracaata Ak Parti milletvekilleri ve Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Ali Öztunç’un da destek olmasını istiyoruz.

ILICA İLÇE OLMAYI HAK EDİYOR!

21 mahalle muhtarımız ve bölgedeki Sivil Toplum Kuruluşlarımızla bir araya gelerek yaptığımız değerlendirmede Kahramanmaraş’ın en büyük turizm potansiyelinin bulunduğu bölgenin çeşitli devlet ve yerel yönetim hizmetlerine daha hızlı ulaşabilmesi için İlçe olmayı hak ettiği konusunda hem fikir olduk. Biz bunun için gerekli mücadeleyi vereceğiz kentimiz siyasetçilerinin de bize destek olmalarını istiyoruz.’’ dedi.

21 MAHALLEYE GİDEN YOL

İki yıl önce Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sözü üzerine üzerine projelendirilerek ihale aşamasına getirilen Ilıca yolunu da gündeme getiren Kaçamaz, Çevre illerden gelen vatandaşlarımızın kullandığı ve 21 mahallemize giden yolun çeşitli kazalara can ve mal kaybı yaşanmasına neden olmaktadır. Bu yol problemimizin ivedilikle çözülmesini, bahse konu olan yolun acilen ihale edilerek hizmete açılmasını talep ettiklerini ifade etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol