banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

ILICA’DA TAVŞANTEPE TESİSLERİ FARKI
 Senelerdir Tavşantepe Tesislerini işletene işletmeci Muttalip Konur, deneyimli personeli ile misafirlere hizmet etmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

İşletmeci Muttalip Konur, temiz havası, doğası ve buz gibi kaynak suyu ile Tavşantepe Tesislerinin farkını, et yemekleri ve canlı alabalık ile ortaya koyduğunu belirterek, “İnsanlarımız Ilıca’ya sağlık sorunları yanında, kafa dinlemek, temiz hava solumak için de gelirlerken, tercihlerinden birisinin de bizim tesis olması bize gurur veriyor! Onlara layık oldukları şekilde hizmet vermek bizim görevimiz” dedi.

Yemek çeşitleri yanında dondurma ve çerez satışı ile de bilinen Tavşantepe Tesislerinde, özellikle yaz günlerinde kiralanana çardaklarda vatandaşların gecelediklerini, yattıklarını söyleyen Konur, dışarıdan yiyecek-içecek kabul etmediklerini sözlerine ekledi.

Otopark ve yol sorunu bulunmayan işletmede misaf1irlerehizmet verenlerden ayrıca, Sabit Özdemir, Selami Yılmaz, Kadir Yılmaz, Oğuzhan Arı İlhan Tilki, Yusuf Kurnaz, Mahmut Konur, Furkan Nacar ve Mehmet Yılmaz, müşteri memnuniyeti için özveriyle çalıştıklarını söylediler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol