Öne Çıkanlar dizi TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

İL MÜFTÜLÜĞÜNDEN HASTANELERDE MANEVİ DESTEK
 Toplamda 14 ilde hizmet verilmektedir. Protokol gereği haftanın dört günü 4’er saat olmak üzere, Müftülüğümüz görevlileri Nurhayat Aygün, Münibe Gümüş ve Yusuf Karaoğlan tarafından tam zamanlı hizmet halen sürdürülmektedir.

Hastanelerde manevi destek hizmeti; talep eden hasta, hasta yakını ve hastane personeline verilmektedir. Görevin başladığı günden itibaren toplamda 210 hasta, 135 hasta yakını ve 36 hastane personeline hizmet verilmiştir. Yoğun bakım, Palyatif servisleri dahil olmak üzere tüm yataklı servisler düzenli aralıklarla ziyaret edilmektedir.

     Manevi destek hizmeti; Dini referanslardan hareketle insanların üzüntülü, sıkıntılı, korkulu hallerinde, yalnızlık ve ümitsizlik duygularına kapıldıklarında, ani değişmelerle gelen kriz durumlarında, maruz kaldıkları yeni duruma uyum sağlama ve baş edebilme becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmayı, varsa sorularını cevaplamayı, hayatlarına yeni bir anlam vermelerine eşlik ederek onlara moral kazandırmayı ifade eder.

Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle il Müftümüz Celal Sürgeç'in öncülüğünde hastane yönetimi, servis hemşireleri, hasta ve hasta yakınları ziyaret edilmiş, kitap ve gül dağıtımı gerçekleştirilmiştir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol