banner1482
Öne Çıkanlar SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN BAŞKAN GÜVENDEN BASIN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Bu haber kez okundu.

İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ 2015 YILI DEĞERLENDİRME ve 2016 YILI PLANLAMA PROGRAMI TOPLANTISI
 Toplantıya Vali Yardımcısı Ferhat KURTOĞLU, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan EMİRALİOĞLU, İl Müdür Yardımcısı Mustafa BOZKURT, Şube Müdürleri, İlçe Müdürleri ve İl Müdürlüğünde görevli  sorumlu teknik personeller katıldı.

 

Toplantı İl Müdürü İhsan EMİRALİOĞLU’nun açılış konuşmasında 2015 yılında İlçe ve Şube Müdürlüklerinin çalışmalarından dolayı tebrik ederek, 2016 yılında da çalışmaların artarak devam etmesini, Kahramanmaraş Tarımına 2016 yılında da artı değerler  koyulmasını, çiftçilerimizin gelir seviyelerinin yükseltilmesi için çalışmalar yapılmasını temenni ettiğini söyledi.

 

Daha sonra tüm Şube Müdürleri 2015 yılında yapmış oldukları faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Ayrıca Şube Müdürleri 2016 yılı programı çerçevesinde uygulayacakları program ile ilgili bilgilendirme yaptı.

 

Toplantıda İl Müdürlüğümüz, Şube Müdürlükleri ve İlçe Müdürlükleri tarafından çiftçilere yapılan hizmet, eğitim, destekleme ve ödemeler hakkında bilgilendirme yapıldı.

 

İl Müdürlüğü ve İlçe Müdürlükleri bünyesinde eksiklik görülen konu ve alanlarda daha dikkatli olunması ve hizmetlerin aksamaması için Şube Müdürleri ve İlçe Müdürleri ile görüş alış verişinde bulunularak, 2016 yılı çalışma programına uyulması, hizmet ve eğitimlerin daha aktif olarak yürütülmesi konusunda görüş birliğine varıldı.

                                                                                                           

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol