banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

İÇME SUYU SIKINTISI VE 5 BİN KİŞİ ZEHİRLENDİ İDDİASI
 Salgın sebebiyle Elbistan Devlet Hastanesi başta olmak üzere, özel hastaneler, aile hekimleri, tüm eczaneler, gece boyunca açık kalırken, Büyükşehir KASKİ kontrolünde bulunan su dağıtım merkezinde gerekli ilaçlamanın yapılmadığı iddia ediliyor.

Vatandaşlar, yaşanan sağlık skandalının bir an önce giderilmesini isterken, KASKİ Genel Müdürü Mustafa Altunok,  Elbistan içme suyunun, kaynak suyu kalitesinde olduğunu belirtti.

5 BİN KİŞİNİN ÜZERİNDE Mİ?

Bu sabah ulusal kanallardan birinde çıkan habere bakılırsa, sudan zehirlenen vatandaşların sayısı 5 binin üzerinde.

Bu rakam doğru mu, bunu gelecek açıklamalardan sonra öğreneceğiz.

Buna rağmen, Elbistan ilçe kaymakamlığı, şehir merkezindeki tüm aile hekimlerini göreve davet etti, Elbistan Cumhuriyet Savcılığı da olayla ilgili soruşturma başlattı.

ERKOÇ, “ARAŞTIRIYORUZ…” KÜÇÜK, “SORUMLULUK BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE KASKİ’DE”

Kuyularının devreye girmesi,  şebekelerin eski olması sebebiyle sağlıklı su içme sorun h aline gelirken, büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, sorunun giderilmesi için çalıştıklarını ve araştırdıklarını söyledi.

Öte yandan Elbistan ilçe belediye başkanı Durmuş Küçük ise, sorumluluğun kendilerinde değil, B:üyükşehir belediyesi ve KASKİ’de olduğunu ileri sürdü.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol