banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

İÇ MİMARLAR ODASI İL TEMSİLCİLİĞİNDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ
 Kahramanmaraş’ta İl temsilcisinde değişikliğe giden oda, Kahramanmaraş il temsilcisi olarak C. Yavuz Kozanoğlu’nu atadı. Atamanın ardından göreve başlayan Kozanoğlu, Kahramanmaraş’ta görev yapan iç mimarları birlik olmaya davet ediyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan C. Yavuz Kozanoğlu şunları kaydetti: ‘’ İç Mimarlar Odasınca Kahramanmaraş il temsilcisi olarak bayrak bize teslim edildi. Devraldığımız görevi daha iyi yerlere getirebilmeyi hedefliyoruz. Burdaki amacımız Kahramanmaraş’taki içmimarlarla biraraya gelebilmek.  Sesimizi duyurabilmek. Birlik olup yeterli üye sayısına ulaşmamız durumunda il temsilciliği de alabileceğiz. Kahramanmaraş’taki tüm iç mimar arkadaşlarımızı odamıza üye olmaya davet ediyorum’’ dedi.

Kozanoğlu, aidat ödemelerindeki Af Süreci ile de bilgiler verdi.  “Geçmiş yıllarda mezun olup odaya başvurmamış iç mimarların, odaya kayıt olmak için geçmiş dönemlere ait ödemesi gereken aidat ödemelerinde af süreci başladı. 21 Kasım 2016 tarihine kadar başvurmaları halinde, üye olmak için geçmiş döneme ait üyelik aidatı ödemek zorunda kalmayacaklar.’’ Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol