Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR dizi MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK

Bu haber kez okundu.

HÜSEYİN AKKAYA ADAYLIĞINI AÇIKLADI
  

6-14 Ekim tarihlerinde yapılacak olan Eğitim Bir -Sen Türkoğlu İlçe Temsilciliği 6. Olağan Kongresinde Başkan Adayı olduğunu duyuran Beden Eğitimi Öğretmeni Hüseyin Akkaya, meslektaşlarından destek isteyerek, seçildiği takdirde öncelikle sorunların çözümüne kavuşması için çalışacağını söyledi.    

Seçimlerin hayırlara vesile olmasını dileyen Akkaya, istişare kültürü ile meslektaşlarının özlük haklarının korunması ve eğitimin gelişmesi adına mücadele edeceğini belirtti.  

HÜSEYİN AKKAYA KİMDİR?

Hüseyin Akkaya, 1971 yılında Kahramanmaraş’ın Türkoğlu İlçesi Uzunsöğüt mahallesinde doğdu.

İlköğretimini Uzunsöğüt’te tamamlayan Akkaya,  orta ve lise öğrenimini İskenderun’da tamamladı. 1998 yılında Mustafa Kemal Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümünden mezun olan Akkaya, aynı yıl Kahramanmaraş Merkezde Beden Eğitimi öğretmeni olarak göreve başladı.

Kariyer ve Spor Etkinlikleri ise;

4 yıl Kahramanmaraş Kort Tenis İl Temsilciliği yaptı.

Tenis Kulübü KATİK’in kuruluşunda aktif rol aldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulübünde 2 yıl  1. Lig voleybol yardımcı antrenörlüğü yaptı.

Halen Türkoğlu Belediyespor’da yöneticilik görevi yapmakta olan Akkaya, Türkoğlu Kılılı Ananadolu Lisesi’nde Müdür olarak çalışma hayatını sürdürmektedir.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol