Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

HİZMETLER KIZKALESİ’NDE DE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
 Erdemli’nin her mahallesinin kendileri için çok değerli olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, her mahallede eşit hizmet vurgusu yaparak, belediyenin Kızkalesi Mahallesi’nde de arı gibi çalışarak hizmet ettiğini dile getirdi. En önemlisi köy-belde ve kent merkezi ayrımı yapmadan çalıştıklarını kaydeden Başkan Tollu, Erdemli’nin her mahallesinde belediye ekiplerinin vatandaşın rahatı için çalışmalar sergilediğini söyleyerek, ‘’eksiklerini tespit ettiğimiz Kızkalesi’nde asfalt alt yapı temel hazırlıklarımız sürüyor. En kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlayarak bu bölgede de asfaltı vatandaşlarımızın ayağına sereceğiz. Vatandaşlarımız rahat olsun. Bize bu konuda destek veren başta tüm vatandaşlarımız olmak üzere, bizleri yalnız bırakmayan meclis üyelerimize, muhtarlarımıza, bu çalışmaların yerine getirilmesinde emeği geçen çalışma arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum” dedi. 

KIZKALESİ TARİHİNDE BİR İLKİ YAŞIYOR!

Erdemli Belediyesi’nin mahallelerine yaptıkları asfaltlama-yol çalışmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, belediyenin Kızkalesi’ni nakış nakış işlediğine işaret ederek, ‘‘Başkan Tollu’dan Allah razı olsun. Beldemize mükemmel bir hizmet yapıyor’’ dediler.  Başkan Tollu ile Kızkalesi’nin tarihinde görmediği hizmetleri aldığını anlatan vatandaşlar, ‘’şimdiye kadarki yerel yönetimler içerisinde en çalışkanı olan Belediye Başkanımız Sayın Mükerrem Tollu’ya mahallemize olan hizmetlerinden dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz’’ diyerek memnuniyetlerini ifade ettiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol