banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

HİZMET KOYUNCU’DA VATANDAŞIN AYAĞINA SERİLİYOR
 Belediye ekipleri, Koyuncu Mahallesi Hayrat mevkiinde çiftçilikle uğraşan vatandaşların tarlalarına güvenli ve konforlu şekilde ulaşabilmeleri için çalışıyor. Yol çalışmalarında gayretle çalışmalarını sürdürdüklerini bildiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, vatandaşların tarla ve bahçelerine sağlıklı ve güvenli şekilde gidip gelebilmeleri için her türlü fedakârlığı yaptıklarını söyledi. Erdemli’nin uzun yıllardan bu yana çözümsüz kalmış sorunlarının tamamına neşter vuran Erdemli Belediyesi ekipleri Koyuncu Mahallesi’nde çiftçilikle uğraşan vatandaşların talepleri doğrultusunda sera yollarının yapımı için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini en kısa zamanda ön hazırlıkların tamamlanarak asfaltlanacağı müjdesini verdi.

SÖZLERİMİZİN ARKASINDAYIZ

Hiçbir fedakarlıktan kaçmadan büyük bir gayretle çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Biz Erdemli’nin hem bu günü hem de geleceği için çalışıyoruz. Çiftçilerimizin geleceği için çalışmak memleketin geleceği için çalışmaktır. Onların isteklerine ve taleplerine kayıtsız kalamazdık. Tarlalarına güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşmaları için ekiplerimiz gerekli çalışma programını belirledi. İnşallah kısa zaman sonra yollarının asfaltlanması tamamlanmış olacak. Erdemli’nin her mahallesinde belediye ekiplerinin vatandaşın rahatı için gece-gündüz demeden çalışmalarını devam ettiriyor. Verdiğimiz bütün sözlerin arkasındayız. Vatandaşlarımız bize güvensin’’ diyerek hizmetlerin süreceği garantisini verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol