Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

HAZİNE VE MALİYE BAKAN YARDIMCISI NEBATİ, BAŞKONUŞ’TA

Önce AK Parti İl binasında milletvekilleri, il başkanı, Büyükşehir belediye Başkanı, gençlik kolları başkanı, kadın kolları başkanı, ilçe belediye ve teşkilat başkanları yanında il teşkilatı ile bir araya gelen Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, parti çalışmaları ve şehir hakkında bilgiler aldı.

Daha sonra soluğu yayla turizminin önemli mekanlarından Başkonuş’ta alan, burada işletmeci Serhan Erdoğanyılmaz’ın misafiri olan, Başkonuş’un doğasına, iklimine hayran kalan Bakan Yardımcısı Nebati’ye bir de dondurma şovu sürprizi hazırlandı.

BAKAN YARDIMCISI NEBATİ, SERHAN ERDOĞANYILMAZ’A İLTİFAT ETTİ

Bakan Yardımcısı Nebati, işletme yönetim kurulu başkanı Serhan Erdoğanyılmaz’ın hediyesini alırken, “Bu genç girişimciyi kutluyorum. Gördüm ve duydum ki burada çok güzel işler yapmış, yapıyor, yapacak. Başarılar diliyorum” derken, Erdoğanyılmaz da Bakan Yardımcısı Nebati’yi bu doğal güzellikler manzumesinde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

KERVANCIOĞLU’NDAN DONDURMA ŞOV

Dün de ShowTürk televizyonunda bir programa katılan, 15 günlük il dışı işlerinin takibi, siyasi ve bürokratik ziyaretleri ardından ayağının tozu ile kervan@alpedo yönetim kurulu başkanı ve tanıtım elçisi Sami Kervancıoğlu’nun dondurma şovunu ilgiyle izleyen Bakan Yardımcısı Nebati, satırla dondurma keserken, ‘ne kadar zormuş!’ dedi ve başarısından ötürü Kervancıoğlu’nu tebrik etti.

Dondurmanın başkenti, lezzetler durağının önemli ismi kervan@alpedo yönetim kurulu başkanı Kervancıoğlu da, “Sayın Bakanımıza dondurma şovu sunmaktan onur duyarım” diye konuştu ve dondurma sektörü hakkında bilgiler aktardı.

BAKAN YARDIMCISINA HEDİYE SERHAN ERDOĞANYILMAZ’DAN…

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun’un da katıldığı programda yönetim kurulu başkanı, aynı zamanda da TÜTAP (Turizm ve tanıtım Platformu) Kahramanmaraş Temsilcisi olan Serhan Erdoğanyılmaz, Bakan Yardımcısı Nebati’ye Maraş işi işlemeli bakır hediye etti,  “Kahramanmaraş’ımızı temsil etmekten, tanıtmaktan ve anlatmaktan gurur duyuyorum” ifadesini kullandı ve bu güzel organizasyona ev sahipliği yapan Vali Ömer Faruk Coşkun’a da teşekkürlerini sundu.

Bakan Yardımcısı Nebati, hediyeyi beğendiğini belirterek Erdoğanyılmaz ve Vali Coşkun’a teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol