Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! dizi KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK

Bu haber kez okundu.

 HASTANE AFET VE ACİL DURUM PLANI EĞİTİMİ
 Konuyla ilgili bir açıklama yapan İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Nesrin Pircanoğlu, “İl genelindeki tüm hastanelerimizin afetlere ilişkin önlem almalarını, meydana gelebilecek afet ve acil durumlarda sunulacak sağlık hizmetleri konusunda gerekli hazırlıkların planlanması, olası bir afet durumunda üç gün boyunca hastane dışından hiçbir yardım almaksızın kendi kendilerine yeterli olmalarını sağlamak amacıyla bu eğitimler verildi. Ayrıca kentimizin konumu gereği afet olma potansiyeli yüksektir. Bu kapsamda hastanelerimizin hazır olmaları da çok önemlidir. İlimizdeki tüm hastanelerimizin hastane afet planı hazırlayıcısı olacak personellerimize bu eğitimler verilmeye devam edilecektir. Gerek il dışından gelen eğitmenlere, gerekse il ve ilçelerimizden gelen Afet ve Acil Durum birimlerindeki görevlilere teşekkür ederim.“ diyerek sözlerini tamamladı.

Üç gün süren eğitimler sonunda eğitime katılanlara Sağlık Müdür Yardımcısı Dr.Nesrin Pircanoğlu, Acil Ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Dr. İlyas Acartürk ve Eğitmenler tarafından Hastane Afet Ve Acil Durum Planı Uygulayıcısı katılım belgesi verildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol