banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

HARUN NAR, “MÜŞTERİLERİMİZİN İÇİ RAHAT OLSUN! BİZDE HİLE OLMAZ!”

İzmir merkezli bir franchising firması olan Dürümcübaşı’nın “2017 yılında uygulanan cezai işlem sonrası tarafımıza devredildi sözleri” ile konuşmasına başlayan firma işletmecisi Harun Nar; “Geçtiğimiz günlerde Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının yayınladığı listede işletme yetkilisi Ahmet Berk görünüyor. Firmaya 15.08.2017 yılında cezai işlem uygulanmıştır. Dürümcübaşı franchising olan bir işletme, bu cazai işlemiz ardından İzmir’deki etkililer firmayı Ahmet beyden alıp işletilmek üzere tarafımıza devrettiler’’ dedi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının listesinde Dürümcübaşını görünce Tarım il müdürlüğüne gerekli müracaatları yapan firma sahibi Nar, İl müdürlüğümüz dilekçemize cevaben ‘’İl Müdürlüğümüz kontrol görevlilerince İsmet paşa mahallesi Yeni Hükümet Bulvarı Hisarhan Altı No12/B Dulkadiroğlu Kahramanmaraş adresinde faaliyet gösteren Öz Dürümcübaşı Ahmet Berk adlı işletmeden 15.08.2017 tarihinde yapılan kontrol ve denetimde et kıyma döner numunesi alınmış, alınan numunede kanatlı eti tespit edilmiş ve işletmeye aynı zamanda 05.10.2017 tarihinde idari para cezası uygulanmıştır.” denilmişti.

İŞLETMEMİZ SÜREKLİ DENETLENİR, HATTA MÜŞTERİLER BİLE MUTFAĞIMIZI DENETLEYEBİLİR!

Söz konusu İsmet paşa mahallesi Yeni Hükümet Bulvarı Hisarhan Altı No:12/B adresinde faaliyet gösteren Harun Nar “Öz Dürümcübaşı adlı işletmenin Gıda Güvenliği Bilgi sistemine 06.08.2018 faaliyete başladığı ve TR- 46-K-010247 işletme kayıt belgesine sahip olduğu anlaşılmaktadır.’’ İfadelerine yer verildiğini söyledi.

Aldatılan her müşteri kaybedilen bir servettir düsturu le yola çıktıklarını ifade eden Nar, “Şunu belirmek istiyorum; et dönerin üstüne kıyma döner taktığınızda içine her türlü unsuru koyabilirsiniz. Ancak biz yaprak et takıyoruz. Yaprak etin içerisine başka herhangi bir unsurun girmesi mümkün değil. Tarım il müdürlüğümüzce düzenli olarak denetimlerimiz yapılıyor. Denetimlerde herhangi bir usulsüzlük bulunmadığına dair belgelerimiz mevcut. Tezgâhımız ve mutfağımız müşterilerimize de açık, içleri rahat olsun. İsteyen müşterimiz gelip bizi denetleyebilir. Ne yediğini, ne kullandığımızı görebilir, bütün ürünlerimiz faturalı, tavuk dönerde kullandığımız tavuklarımız helal belgelidir.” diye konuştu.

BİZİM AHLAKIMIZDA, DEVLETİ ŞİKAYET OLMAZ!

Dürümcübaşı’nın bize devrinden önceki firma sahibinin yaptığı hata sebebi ile bazı mağduriyetler yaşadıklarını dile getiren Dürümcübaşı işletmecisi Nar, “Bizim Devlet ahlakımızda Devleti şikâyet etmek yok. Gerekli müracaatlarımızı yaptık. Yaşanan mağduriyeti de basın aracılığı ile kendimizi ifade ederek çözmek istiyoruz. Şubeleşmek gibi bir düşüncemiz vardı. Ancak geçmişin hataları bugün bizi mağdur edince önce isim değişikliği ve arkasından şubeleşelim diye bir karar aldık. Başka bir isimle şehrimizde farklı noktalarla bu kente hizmet vermeye devam edeceğiz.’’ İfadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol