banner1482
Öne Çıkanlar SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN BAŞKAN GÜVENDEN BASIN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Bu haber kez okundu.

HALK OTOBÜSLERİ YENİLENİYOR! BAŞKAN ERKOÇ'A TEŞEKKÜR
  

Kentin kanayan yarası trafiğe kalıcı çözüm bulmak, tıkanan damarları açmak adına toplu taşıma da kendine ayar vermeye başladı. 1 Ocak'tan itibaren dolmuşların kalkması ile toplu taşıma adına omuzlarına binecek yükün ve sorumluluğun büyük olduğunu belirten Halk Otobüsleri Başkanı Kadir Avşar, havuz sistemi ile belediyenin harika bir uygulamaya geçtiğini belirterek, üstelik de yeni alınan araçlardan vatandaşların da memnun olduğunu ifadeyle, Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Erkoç'a teşekkür ettiğini söyledi.

Avşar, yeni uygulama ile kuralları hiçe sayan, ihlal eden sürücülerin de olamayacağını, kazaların daha da azalacağını söyleyerek, havuz sistemi sayesinde kazananın yolcular, dolmuşlar, otobüsler ve belediye kadar Kahramanmaraş olacağını ifade etti.

YENİ OTOBÜSLER GELMEYE DEVAM EDECEK!

Hali hazırda toplu taşıma amaçlı 130 araçlarının seferde olduğunu kaydeden Başkan Avşar, bunun 65'nin yeni olduğunu, ilerleyen günlerde bu filoya yeni araçların da katılacağını vurgulayarak, vatandaşın rahatı, can ve mal güvenliğini sağlayacak sistem sayesinde toplu taşımaya kalite geleceğinin altını çizerken, "1 Ocak'tan itibaren oluşacak havuz sistemi ile hakkaniyet sağlanmış, haksız kazanç devri bitmiş olacak. Bunu sağladığı için, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek az. Yeni dönemde, daha farklı, daha kaliteli biri toplu taşıma hizmeti alacak vatandaşlarımıza şunu söylemek isterim, rahat olsunlar, emin olsunlar, bize güvensinler!"diye konuştu.

Avşar son olarak, 1 Ocak tarihi itibariyle yeni araçların da sefere girmesiyle, yeni güzergâhların da tespit edileceğini sözlerine ekledi.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol