banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

HAFIZ VE YAZ OKULU ÖĞRENCİLERİ DULKADİROĞLU MESİRE ALANINDA
 
Yaz aylarında öğrencilere yönelik etkinlikleri çoğaltan Dulkadiroğlu Belediyesi, bu kapsamda kuran kursu ve yaz okulu öğrencilerini Mesire alanında bir araya getirdi. Yaklaşık 100 hafız ve 150 yaz okulu öğrencileri mesire alanında bir araya geldi.
TÜGVA iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinliğe Ak Parti Milletvekili Habibe Öçal da katıldı. Etkinlik hakkında konuşan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, gençlere yönelik yaptıkları etkinliklere dikkat çekti. Geleceğin teminatı olan gençlere yönelik bu gibi etkinlikleri sürdüreceklerini aktaran Başkan Okay, konuyla ilgili sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize yönelik, yaz aylarında bu gibi etkinlikler düzenliyoruz. Daha önce yaklaşık 10 bin öğrencilimizi milli eğitim iş birliğiyle ilçemizi tanıtmış ve güzel bir yaz tatili geçirmelerine vesile olmuştuk. Bu program kapsamında faaliyetlerimiz devam etmektedir. Kahramanmaraş genelinden hafızlarımızı ve yaz okulu öğrencilerimizi burada ağırlamaktan son derece mutluyuz. Yaz tatili etkinliklerimiz bu yönde devam edecek.”
Başkan Okay’ın ardından kısa bir değerlendirme yapan Ak Parti Milletvekili Habibe Öçal, şunları söyledi: “Dulkadiroğlu Belediyesi’nin düzenlediği bu güzel etkinlikte bulunmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyorum. Bu gençlerimizin böyle etkinliklerle eğitime teşvik edilmesi de bizleri ayrıca mutlu etmektedir. Kuran kursu öğrencilerini bu gibi etkinliklerle bir arada görmemiz bizlerin geleceğe yönelik umutlarını da güçlendirdi. Geleceğimizin teminatı olan bu çocuklarımızı her konuda desteklemeye devam edeceğiz. Ben bu güzel etkinlikte emeği bulunan herkese teşekkür ediyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol