Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

GÜVENİN, BAŞARININ MİMARLARI
 Liderliğini Ahmet Kuybu'nun yaptığı Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliğine bağlı 2 Oda'nın başkanı var ki, icraatları, düzgün karakterleri ile göz doldurmaya, üyeleri tarafından takdir görmeye devam ediyorlar.

HEM GENÇ, HEM ENERJİ DOLU

Terziler ve Konfeksiyoncular Odası'nın genç ve dinamizm dolu Başkanı Muhlis Akkurt, amiyane tabirle efsane diye nitelendirilen eski başkanın hükümranlığına son vermiş genç bir jenerasyon.

Terziler ve Konfeksiyoncular Sitesini gerçek sahiplerine, gerçek sektör çalışanlarına kazandırmak, yaşandığı iddia edilen bireysel rant havuzuna son vermek, sektörü sanayileştirmek için yoğun çaba harcıyor.

İdealist, heyecanlı ve memleket sorunlarına duyarlı bir örnek başkan!

KIZININ ADINI MARKA YAPMIŞTI

Ali Köfte ise, bugüne kadar varlığı hissedilmeyen Kunduracılar Odasının genç başkanlarından. Kızı Serra'nın adını ayakkabı markası yapıp, bayan ayakkabı üretimi ve pazarlaması alanında, hem kendi firmasının, hem de Kahramanmaraş'ın adını Türkiye sathına yayan, duyuran enerji dolu bir başkan.

İşi kadar siyaseti de düzgün olan Başkan Ali Köfte, sektörde alttan insanların yetişmemesinden yakınırken, onunda derdi ayakkabıcıları merdiven altından kurtarıp, sanayileştirmek. Ayakkabıcı arkadaşlarını Selçuk Sitesinden kurtarıp, daha modern, daha hijyenik ve daha rahat ulaşılabilir bir mekana taşımak, markaları çoğaltmak ve sektörde çalışan firmalara teşvik uygulamasını herkesten çok isteyecek kadar cesaret sahibi olan Köfte, üyelerinin önüne düşüp onların sorunlarını çözebilmek için emeğini, zamanını ve imkanlarını seferber etmiş bir gizli kahraman adeta. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol