banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

GÜREŞTE ÇANGALIN USTASIYDI, AMA ECELE ÇANGAL ATAMADI.
 

Sadece şehir merkezinin değil, çevrenin de efsane Karakucak Pehlivanı olarak ünlenen, güreşi bıraktıktan sonra da Afşin TEK Işıkspor Kulübünde senelerdir güreş antrenörlüğü yapan Mahmut Doğan, kanser tedavisi gördüğü hastanede yaşama veda etti. Vefatından iki hafta dostlarını arayarak (Ahmet Ak) ‘Ben gidiyorum, hakkını helal et!’ diyen Doğan, Hakkın rahmetine kavuşurken, son günlerinde dahi sözünde duran pehlivan olarak tarihe geçti.

Böylece, güreş sahalarından bir yıldız daha kaydı. Mekanı cennet, ruhu şad olsun..

FARUK KÖKLÜ, DOĞAN İÇİN NE DEDİ?

Gelmiş geçmiş en büyük pehlivanlarımızdan ve şampiyonlarınızdan Faruk Köklü, bakın merhum Doğan için ne diyordu “O benim ağabeyimdi, aynı zamanda da rakibimdi. Türkiye’de karakucak güreşlerinin gelmiş geçmiş en büyük ustalarındandı. Hüzünlü bir bahar akşamı aranızdan sessizce ayrıldı, günahlarla dolu bu fani alemden ebedi olarak kalacağı baki aleme yürüdü, ve en çok sevdiği Bekir abisine kavuştu. 1990 yılında yaptığımız jübile karşılaşmasında bile benimle sıkı güreş yapacak kadar dürüst ve yiğit bir insandı.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol