Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

GÜRDAL AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
 Genç çiftler ise mutluluğa ‘evet’ dediler.  

Devlete Hastanesi Şube Müdürlerinden Mustafa Gürdal’ın, yakışıklı öğretmen oğlu Enes Gürdal ile İzmir eşrafının tanınmış ailelerinden Cavide@Saadettin Öğütücü’nün (Saadettin Öğütücü, Konak Belediyesinde çalışıyor) güzel kızları öğretmen Özge, bir yastığa baş koymak, acı ve tatlı günde bir olmak umud ve düşüncesiyle dünya evine girdiler.

İLK DÜĞÜN İZMİR-BUCA’DA…

Genç çiftlerin ilk düğünü, gelin Özge’nin İzmirli olması nedeniyle 2 Ağustos Salı günü Buca’da, Heykel Meydanı Kasaplar Sokağındaki Fatih Düğün Salonunda gerçekleşti.

İkincisi ise, Kahramanmaraş’ta, Marina Havuzlu Bahçede, 6 Ağustos günü gerçekleşen düğünde, Zeliha&Mustafa Gürdal’ın oğlu öğretmen Enes Gürdal ile meslektaşı Özge Öğütücü’nün nikâhlarını Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç kıyarken, Erkoç genç çiftlere mutluluklar diledi, toplumun temel direğinin aile olduğunu söyledi.

Nikâh şahitliğini yapan 24. Dönem AK Parti Milletvekili Dt. Sıtkı Güvenç ise, sağlık müdürü olduğu dönemde Mustafa Gürdal ile çalıştığını, onu her anlamda tebrik ve takdir ettiğini belirterek, genç çiftlerin ömür boyu mutlu olmaları dileğinde bulundu ve evlilik cüzdanını gelin Özge’ye teslim etti.

GENÇ ÇİFTLERE MUTLULUKLAR

Nikâh şahitliğini yapanlar arasında ayrıca MKYK eski üyesi Av. Metin Doğan, Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkanı Necati Okay, Yardımcısı Mehmet Akif Kahveci, AK Parti Dulkadiroğlu ilçe Teşkilat Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Halk Sağlığı Müdürü Ahmet Yener, Sağlık İl Müdürü Dr. Murat Coşkun, Sağlık Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Bünyamin Mutlu Demirci, işadamı Mahmut Arıkan, AK Parti Dulkadiroğlu ilçe teşkilat üyeleri ve partinin sempatik yüzü Zekeriya Türkyılmaz katılırken, Gürdal ve Öğütücü ailelerinin yakınları ile sağlık çalışanları her iki ailenin mutluluk tablosunda yer aldılar.

Ayrıca düğün törenine renk katanlar arasında, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Şube Başkanı Adnan Alagöz, Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Murat İldeniz, Bertiz yöresinin tanınmış isimlerinden; işadamı Ali Dökme ve Yusuf Kökünöz ve çok sayıda davetli topluluğu Marina’da her iki ailenin mutluluklarına ortak oldular ve tanıklık ettiler.

Kimlik Gazetesi olarak genç çiftlere mutluluk dilerken, her iki aileye hayırlı olsun diyoruz. 



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol