banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

GÜNEŞEVLER’DE 400 KONUT TESLİM EDİLDİ
  

Geriye kalan konutların tamamlandıkça hak sahiplerine teslim edildiği Güneşevler Toplu Konutları’nda bütün konutların Ekim ayı sonuna kadar teslim edilmesi planlanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Güneşevler Toplu Konutlarına giderek hem incelemelerde bulundu hem de hazır olan konutların anahtarlarına vatandaşlara teslim etti.

Başkan Erkoç burada yaptığı açıklamada: “Söz verdiğimiz gibi yapımını tamamladığımız Güneşevler Toplu Konutlarımızda Pazartesi gününden bu yana hak sahibi ailelerimize anahtarlarını teslim ediyoruz.

Bu günde Güneşevler Toplu Konutlarımızda hak sahibi ailelerimize anahtar teslimini yaparak hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.

Vatandaşlarımıza ucuz konut verebilmek adına arsa arayışları içerisindeyiz. Toplu konut yapacağımız alanlarda arsayı mümkün olduğunca ucuza maletmeye gayret ediyoruz. Arsa ucuz olursa yapılacak konutların da maliyeti düşer ve vatandaşlarımıza fazla bir yük binmemiş olur” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol