Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

GÖZÜNÜZ AYDIN İZMİR'İN ŞİRİN İLÇESİ URLA HALKI

Ama bir basın mensubu olarak daha önce görev yaptığınız ilçelerde neler yaptığınızı görünce Urla için daha iyisini yapacağınızdan emin oldum. Önümüzdeki süreçte Urla ve halkının huzuru refahı ve yarınları için şimdiden hazırlıklara başlamanız ise bir başka sevinç. Urla ve halkı bu güne kadar birçok projelerden eksik ve yoksun kalmış durumda.

EKİBİNİZLE BİRLİKTE HER TÜRLÜ ZORLUĞUN ÜSTESİNDEN GELECEĞİNİZE BUGÜN TANIK OLDUM.

Bilgi ve tecrübenizle Urla yeni bir çehreye ve görselliğe sahne olacak ve herkesin mutlak Urla’yı görmek için ilçeye Akın edeceğini tahmin etmek zor olmayacağının kanıtına tanık olmanın mutluluğunu gördüm. Her kim bu ülke için çivi üstüne bir çivi çakıyorsa ben bir insan ve bir Basın mensubu olarak saygı ile ö ününde eğilirim. Urla için yapacaklarımızı herkes görecek ve tanık olacaklardır diyen kaymakam sayın Dayanç

MURTAZA DAYANÇ GÖZLERİ GÜLEREK ETRAFA IŞIK SAÇIYOR.

Anadolu'nun Yiğitlerine bir görev verildiyse o yiğitler o görevi sonuna kadar taşır en iyisini ve en güzelini yapar. Halk ve gönül adamı sayın kaymakam gönül köprüleri kurarak Urla halkı ile birlikte ilçemizi İzmir’in ve Türkiye'nin yaşanılır ve gezilir yeri yapmaya kararlıyız diyen kaymakam Murtaza DAYANÇ  Sahillerimizin güzelliğine herkes aşık olacak denizine hayran kalacak dediğinde bana da helal olsun hoş geldin Urla’ya sayın Kaymakam Murtaza DAYANÇ demek düştü. Helal olsun Anadolu'nun Yiğitlerine iş başa düşünce o işin en başında olurlar ve sorumluluklarını sonuna kadar yapar ve yerine getirirler. Bugün bunu görmenin sevinci ve mutluluğunu yaşıyor olmanın hazzı ve huzuru içindeyim. Hoş geldin İzmir’in şirin ilçesi Urla’ya sayın kaymakam Murtaza DAYANÇ.

Gazeteci ve Televizyoncu A. Erol DİKER

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol