Öne Çıkanlar HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK

Bu haber kez okundu.

GÖNÜLLERİN BAŞKANI; FATİH MEHMET ERKOÇ
 Bazen soru sorarsınız aklınızda yeni sorularınız vardır ama işte size zekası ile size o soruları sordurmadan söylenmesi gerekenleri takır takır söyleyebilen, size de söyleşi sonunda teşekkür etmek gibi klasik bir bölümü bırakan, tam özünde, sözünde Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet ERKOÇ.

Güzel günlerde dostunuz çoktur. Karanlıkta insanı terk etmeyen dost ise bulmanın çok zor olduğu bir dönemde insanların dünyalarını, yalan üzerine kurduğu bir dünyada Fatih Mehmet ERKOÇ gibi kişileri bulmak için bazen çok ararsınız ama bazen de Allah rast getirecek diye bir değimimiz var ya aynen onun gibi bir şey.

GÖNLÜ İNSAN ODAKLI BAŞKAN

İşiniz mesleğiniz siyasetiniz ne olursa olsun önce ben insanım demekle insan olunmadığı gibi birilerinin sizi övmesi veya karalaması da Fatih Mehmet ERKOÇ gibi kişileri asla değiştiremeyeceklerdir. Gönlünü insana hizmet odaklı koyan, gök kubbede hoş bir seda bırakmak isteyen insanlar size kilometrelerce uzak olsalar da bir gün bir şekilde yollarınız bir noktada birleşecektir. Bir elmasın parlaklığını, bir şelalenin şeffaflığını ve dünyada insanlara güveninizin kaybolduğu an birazcık yerinizden kalkın Büyükşehir Belediyesine uğrayın. İşte sizin gittiğiniz yönde bu karşınıza çıkacak. Bir anda karşınıza yüzü hafif tebessümle gülen, koltuğun sağa sola dönmesine, yaylanmasına kendini kapatmış değil, ayakta karşılayan bir mütevazilik, olgunluk ve insana vermiş olduğu değer.

GÖNLÜ ZENGİN, KALBİ ZENGİN

Bana göre zengin çok malı olana denmez. Zengin kalbi olana denir. Kalp zenginliğinden mahrum olan kimse ne kadar geniş servete sahip olursa olsun yine fakirdir. İşte kalbi zengin olan Sayın ERKOÇ o bölgede halkı için, kendisine inanan ve güvenenler için, hep umut olması, onlara da ne kadar doğru karar verdikleri rahatlıklarını yaşatmaktadır.

Yapmacık olmayan, gösterişten uzak, onun Kahramanmaraşlılara vermiş olduğu en büyük hediyedir. Alçakgönüllü ve sadakatlerini, üstün vatanseverliklerini gönlünde gururla muhafaza ettiğini gördük. Vatan aşkından bir insan yapısı ne demek duydunuz mu işte bu tevekkül sahibi ve gönüllerin başkanı Sayın ERKOÇ idi!…

’2006 yılından bu yana tanıdığım Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamından üstün olan gönüllerin başkanı Sayın Fatih Mehmet ERKOÇ’u Kahramanmaraş’a olan değerli katkılarından dolayı şahsım ve maraskimlik ailesi adına tebrik eder, saygılar sunarım.”

Gökhan Binici - İnşaat Mühendisi             

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol