banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

GÖKSUN’DA 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ PROGRAM İLE KUTLANDI
Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Coşkun Aydın, Arslanbey Sağlık Meslek Teknik Lisesi Konferans Salonunda yapılan programda yaptığı konuşmada, “Kadınlar hayatın varoluşunun temel taşlarıdır. Kadın değerdir, emektir, sevgidir, hayattır. Kadınlarımızın günü bir gün değil her gün olur” dedi.

 

Kadınların baş tacı yapılması gerektiğini işaret eden Başkan Aydın, ahiret hayatı için bütün emeklerimizin, gayretlerimizin, amellerimizin hedefi olan Cenneti, Rabbimizin Annelerimizin ayakları altında serdiğini ifade ederek, Allah katında kadınlarımızın ne kadar önemli ve değerli olduğunu vurguladı.

Başkan Aydın, konuşmasını programa katılan ve katılamayan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlayarak sonlandırdı.

 

AK Parti Göksun İlçe Başkanı Ufuk Ünal’da yaptığı konuşmada, kadınlarımızın ülkemizin kuruluşundaki emeklerine ve değerine değinerek tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

 

AK Parti Göksun Kadın Kolları Başkanı Hatice Saz’da programda bir konuşma yaptı.

 

Konuşmaların ardından Başkan Aydın ile İlçe Başkanı Ünal ve protokol programdan ayrıldılar.

 

Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve İlahiler ile devam eden programa katılan tüm misafirlere belediyemiz tarafından Peygamber Efendimizin hayatını anlatan kitap hediye edildi

 

Programın sonunda çekiliş yapılarak programa katılan kadınlara çeşitli hediyeler verildi

 

Programa Başkan Aydın’ın eşi Befaret Aydın, Başkan Ünal’ın eşi  Serhan Ünal ve çok sayıda bayan katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol