Öne Çıkanlar dizi TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

GÖK; “ÖZEL İDAREYİ 30 MİLYONA VERSİNLER, ALAYIM!”

Hatırlanacağı üzere, 1 yıl önce şehrimizi ziyarette bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un binayı görmesi ardından, “Bu binayı yıkın ve bu alanı meydan yapın!” talimatı ardından kamuoyu yıkılmasından çok yeni düzenleme ve revizyon ile değerlendirilebileceğine dair yorumlar gündemde iken, işadamı Mustafa GÖK, binaya talip oldu, “İçindekileri boşaltsınlar, bana 30 milyona versinler!” dedi.

TADİLAT İZNİ VERİLİRSE…

İşadamı Mustafa GÖK, binanın depreme dayanıklı olduğunu, ancak tadilat izni verilmesi halinde binayı 30 milyona alabileceğini belirtirken, “Versinler, alırım. Altına çok katlı otopark yaparım, dış cephesini komple yeniler, alt katta dükkanlar yerleştirir, orta katı yeniden tasarlar, boş alanları yeniden düzenler otel, üst katını da restoran yaparak turizme kazandırırım” diye konuştu.

Artık Trabzon Bulvarının trafik yükünü taşıyamadığını, resmi kurumların bu bulvardan çekilmesinin mecburiyet haline geldiğini, aslında binanın 7 ve üzeri şiddetindeki depreme dayanıklı (zemin kat fore kazıklarla güçlendirilmiş) olduğuna da dikkat çeken Gök, şayet yıkılması isteniyorsa, geliştirilecek bir proje ile Vali konağı ve eski adliye binası dahil meydan alanı haline getirip bulvarın rahat nefes alınmasından yana olduğunun altını çizdi ve son olarak şunları söyledi; “Meydan olacaksa, yaklaşık 20 dönümlük bir alan çıkıyor ortaya. Orta yere bir Maraş konağı yapılır, bir bölümü Valiliğin (protokol) temsil dairesi haline getirilir, bir katı yöresel ürünlerden oluşan reyon oluşturulur.” ifadesin yer verdi.

KÜLTÜR PARK DA YIKILACAK MI?

Belediye eski başkanı Mustafa Poyraz döneminde, yaklaşık 13 milyona mal olduğu söylenen ve ORTA HAL denilen bölgeye yapılan Kültür Park’ın da işlevsiz olması sebebiyle yıkılacağı, değerlendirileceği kamuoyunda en sık konuşulan meseleler arasında yer aldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol