Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

GENÇLİK ŞÜHEDANIN İZİNDE
 Sarıkamış Şehitleri anma yürüyüşü öncesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı Günün anlam ve önemine dair bir açıklama yaptı. Kabakcı “Bu gün burada tüm gençlerimiz personellerimiz ve vatandaşlarımızın katılımıyla bundan 103 yıl önce ülkemizin istikbali için topraklarımızı düşman işgalinden kurtarmak adına her türlü imkansızlıklara rağmen Sarıkamış’ın o zor hava koşullarında eksi 20-30 dereceler de kahramanca şehit olan ecdadımızı anmak için bir yürüyüş gerçekleştireceğiz. Bu vatanın evlatları bizlere hürriyetimizi bağımsızlığımızı kazandıran ecdadımızı hiç unutmayacaktır.” dedi.   

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda Gençlik Merkezi önünden başlanarak şehir merkezinden Tekbirler eşliğinde yürünerek, Şeyh Adil Mezarlığı Şehitliğinde tamamlandı. Kahramanmaraş şehitliğinde Sarıkamış Şehitlerine ve tüm vatan toprakları için şehit olmuş aziz şehitlerimize kuran tilaveti ve Fatihalar ruhlarına gönderilerek, yad edildi. Şehitlik Programı sonunda katılımcılara Büyükşehir belediyemiz tarafından çorba ikramı yapıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol