Öne Çıkanlar YAPILAN YATIRIMLAR İŞVEREN VE İŞÇİNİN ALINTERİDİR YENİ BULVAR GELİYOR MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI KARADENİZ SAHİLLERİNDE KAZA YAPTI

Bu haber kez okundu.

GENÇ ZMO BAŞKANI ONUR KUL OLDU
 Genç ZMO’nun önceki Başkanı Fatma Yıldız'ın mezun olmasından sonra bu görevi layıkıyla yapacağına inandıkları öğrencilerden Onur Kul'un göreve getirildiğini belirten ZMO Kahramanmaraş Şube Başkanı Doç. Dr. Başkan Dumlupınar, Genç ZMO ya çok önem verdiklerini söylerken Genç ZMO'nun yeni başkanı Onur Kul’a ve yönetimine başarılar diledi.

Genç ZMO’nun yeni başkanı Kul ise; "Bizler insanları giydiren, doyuran bir meslek grubuna sahibiz. Bunu gerçekleştirebilmemiz, mesleğimizi yapabilmemiz için de tarım sektörünün var olması lazımdır. Tarım sektörü de biz genç Ziraat Mühendisi adayları sayesinde var olacak ve ileri gidecektir. ‘’Milli Ekonomin Temeli Tarımdır.’’ Sözü ile Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ülke ekonomisi için tarımın ne kadar önemli olduğunu belirterek, bizlerde ülke ekonomimiz için tarımımız için canla başla çalışmaya gayret göstereceğiz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Kahramanmaraş Ziraat Mühendisleri Odası Gençliği; tarıma, bilime ve örgütlülüğe sahip çıkmaya devam edecektir" dedi.

ONUR KUL KİMDİR?

21.11.1995 yılında Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde dünyaya gelmiştir.

İlk ve orta öğrenimini eski adı ile; Elbistan İsmet Paşa ilköğretim okulunda, lise öğrenimini Mükrimin Halil Anadolu Lisesinde tamamlamış, 2015 yılında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümünü kazanmış olup, şu anda 4. Sınıf öğrencisidir.

Orta derecede İngilizce bilmektedir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol