banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

GELİŞİ GÜZEL AFİŞ ASANLARA GEÇİT YOK!
Erdemli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Sokak ve cadde üzerindeki direk, duvar ve otobüs duraklarına bakılarak bazı firma ve şahıslara ait afişlerin çevre ve görüntü kirliliğine yol açtıklarının tespit edildiğini açıkladı. Söz konusu ilanları yapıştıran işyerlerine ve şahıslara bundan böyle para cezası keseceği kaydedilirken, belediye sınırları içinde ses, çevre ve görüntü kirliliğine izin verilmeyeceği ifade edildi.

 

Erdemli Zabıta Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; kanunun ilgili maddesi gereği, Erdemli Belediyesi sınırları içerisinde şehrin estetiğini bozan ve çirkin görüntüye neden olan gelişi güzel bez, kâğıt ve vb. afişlerin çitlere, caddelere sokaklara ve duvarlara asanlara 5326 sayılı Kabahatler Kanunu’nun 42.maddesi uyarınca 6.989 TL’ye kadar para cezası uygulanacağı bildirildi. Zabıta Müdürlüğü bundan sonra takiplerini sürdürerek, görüntü ve çevre kirliliğine sebebiyet verenler hakkında yasal işlem yapılacağını kaydetti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol