Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

GAZETECİLER, ŞAHİN BALCIOĞLU’NUN EV SAHİBİYDİ
 Tekstil sektörü yanında, Türkoğlu ilçe sınırları içerisindeki soğuk hava deposu ardından, bu kez de Göksun’de kurduğu 36 dönümden oluşan çiftlikte, çilek, kiraz, böğürtlen ve bal üretimine de ağırlık vererek, sanayide, yatırımda çeşitliliğin öncülerinden olan işadamı Şahin Balcıoğlu, bu kez de basın mensuplarını ağırladı, onlara ev sahipliği yaptı.

Hitabeti, düzgün diksiyonu ve gülen yüzü ile basın mensuplarının da sevdiği, saydığı, yakından tanıdığı Balcıoğlu, bilindiği üzere ticaret ve sanayi odasında uzun süre (muhtemelen 15 yıl) meclis başkanı olarak görev sürdürmüş, 3 yıl önce ise bu görevini bırakmıştı.

BASIN DOSTU ŞAHİN BALCIOĞLU

Bu ünvanı fazlasıyla hak eden işadamı Şahin Balcıoğlu, bu kez çiftliğinde basın mensuplarını ağırladı. Örnek olarak gösterilen çiftliğinde, Abid Vanlı, Mehmet Fiskeci, Mustafa Şirin, Niyazi Kara, Mehmet Taş, Esbhabil Karademir, Akın Ozan, Lütfi Yıkan, Bekir Doğan, Akif Arslan, Göksun’dan Fatih Aydın, KSÜ’den Arif Yücel ve Ahmet Görüzoğlu, Dulkadiroğlu Belediye Basın Şefi Cemil Toktay’ı ağırladı.

Yakışıklı oğlu Aykut Balcıoğlu ve yakında dünya evine girecek olan Mustafa Yalçın da olduğu halde basın mensupları ile sohbet eden, günün önemli meseleleri olan TSO, Fetö terör örgütüne yardım ve yataklık eden işadamları, bürokrat ve siyasiler tartışma konusu olurken, herkes fikrini söyledi.

STRESTEN UZAK, FELEKTEN BİR GÜN GEÇİRMEK

Gürültüden ve kent atmosferinden uzak mekânda stres attık, felekten bir gece değilse de, huzur dolu bir gün yaşadık.

Basın mensuplarını her yıl bu mevsimde misafir etmeyi geleneksel hale getiren sayın Balcıoğlu’na basın mensupları adına teşekkür ediyoruz. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol