banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

GAPTARIM FUARI
 Gaziantep Sanayi Odası tarafından diğer mesleki kuruluşların desteği ile Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenen fuarda kurulan Başak Traktör standı, konukların ve ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

 

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş ile birlikte, Başak Traktör’ün Ar-Ge çalışmaları sonucu geliştirdiği 2110 modeli traktör kabininde inceleme yaptı, SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu ile SANKO Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sami Konukoğlu’ndan traktöre ilişkin bilgi aldı.

 

 

 

 

YENİ MODELLER

 

Düşük yakıt tüketimi, düşük bakım maliyeti, Türkiye çapındaki geniş satış ve servis ağı ile her zaman çiftçinin yanında olan Başak Traktör, yeni kabinli 100 ve 110 HP’lik yeni modelleri ile ürün gamını genişletmeye devam ediyor.

 

Kendine özgü, geleneksel mimari dokusu ile ünlü Antep evlerinden esinlenerek tasarlanan Başak Traktör standında sergilenen ve 47 HP’den, 110 HP’ye kadar olan tüm yeni modeller çiftçilerin beğenisine sunuldu.

 

29 Ocak’a kadar gezilebilecek GAPTARIM Fuarı, tarım sektörünün GAP bölgesiyle birlikte tüm ülkeye tanıtıldığı  en önemli ve en verimli buluşma noktası konumunda olup, Başak Traktörler uzman personel tarafından fuarı ziyarete gelen çiftçilere detaylı teknik bilgileri ile tanıtıldı.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol