Öne Çıkanlar KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

GAP GAZETECİLER BİRLİĞİ GENEL BAŞKANI Z.ABİDİN KIYMAZ ‘ADALETTEN ŞAŞMAYIN, FUKARAYI KORUYUN’
 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Besni Belediye Başkanı Mehmet Emre hesapsız harcama ve kadrolar şişirilerek belediyenin canan damarları tıkanmış vaziyette bir Belediye devraldıklarını ve geçmiş 5 yılda düzensizlik ve hesapsızlık adına her şeyin söylenebileceği bir Belediyecilik yapılmış dedi.

Emre şunları söyledi ‘Aşırı ve hantal bir personel yığılması söz konusu, kanunların öngördüğü ölçüde personel azaltma çabası içerisinde olacağız, komşumuz Gölbaşı ilçesi bizim ilçemizle aynı nufusa sahip bu ilçe ile kıyaslandığında bu personel savurganlığının net bir şekilde görülecektir, bizim personel sayımız hemen hemen Gölbaşı ilçesinin iki katı.

Burada tüyü bıtmemiş yetimlerin gelecek nesillerin hakkı hukuku var, Besni’ye yatırım olarak ayrılan parayı yandaşlarımız yesin diye devlet bize göndermiyor, Besni’nin ihtiyaç duyduğu  yatırımlar için bu paralar gönderiliyor, belediyenin gelir giderini iki yakasını bir araya getirmek bizim önceliğimizdir, önce bir düzen intizam sağlayacağız sonrada öncelıkli sorunların çözümü için koşturacağız’ dedi.

KIYMAZ ‘ ADALETTEN ŞAŞMAYIN, FUKARAYI KORUYUN’

GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz da hayırlı olsun dileklerini ilettikten sonra Besni ilçesini önemsediğinin altını çizerek şunları söyledi ‘..32 yıldır gazetecilik yapıyorum, bu kentin taşını toprağını insanını seviyorum, Besni ilçesi çalışkan işadamları aydınlarıyla benim için önemli bir ilçe, tecrubemle sizden şunu istiyorum. Besnilileri kucaklayın, herkes size ulaşsın telefonunuz herkese açık olsun, ahiret var ölum var o nedenle adaleti elden bırakmayın, işe alım söz konusu olursa eşitler içerisinde fakir fukara çocuklarını tercih edin, doğru olursanız arkanızdan dua ederler, çalarasanız da söverler’ dedi.

Sohbet sonrası Şair-Yazar Hasan Emre de istanbul’dan bir Besni’li hemşehrisinin gönderdiği kalemlik hediyesini takdim etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol