banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

FARKLI, FARKINDALIK YARATAN BAŞKAN
  

Duruşu ile, meslektaşlarının sorunlarına olan yaklaşımları ile, oda başkanları arasındaki uyumu ile örnek bir başkandır O.

Lider ruhlu. KMESOB Başkanı Ahmet Kuybu’ya benzer tarafları çok. Kentin gündemine, sorunlarına ve esnafın dertlerine ortaklar.

Esnaf Birlik Başkanı Ahmet Kuybu da Atlı’nın ramazan ayında, verdiği iftarda, ramazanın kutsiyetini ifade ettikten sonra, vefasını ortaya koyarak Oda’ya yıllarını veren, eski bakırcılar odası başkanı merhum Mehmet Tartıcı’yı da anmadan yapamadı. Ve de başarılı bulduğu başkan Selamet Atlı’ya bu güzel akşamda, bu nezih sofrada bizleri buluşturduğu için teşekkür etmişti.

ZATEN O HER ZAMAN FARKLIYDI.
Başkan Selamet Atlı başarılı işlere imzasını atıyor. Dedim ya, odayı kurumsal kimlik haline getirdiği yetmiyormuş gibi, üye sayısını artırdı, üyelerinin hak ve çıkarları için uğraşlar verdi, veriyor. O, çok farklı, karizmatik olduğu kadar başarıyı, alkışı hak eden bir sivil toplum kuruluş kanaat önderi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol