banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

EŞİT HİZMETTE BELEDİYE FARKI
 Asfalt-yol çalışmalarıyla vatandaşlardan olumlu yorumlar alan Erdemli Belediyesi, Üçtepe Mahallesi’nde yoğun bir çalışma programına imza atarken, yol çalışması ile ilgili vatandaşların da gönlünü kazandı. Çiftçilikle uğraşan vatandaşlar isteklerine anında yanıt veren ve seralarının yollarını asfaltlayan başkan Tollu’ya teşekkür ederek çalışmalarının devamını diledi.

ÜÇTEPE’DE SERALARIN YOLLARI ASFALTLANIYOR

Üçtepe’de Mahallesi’nde yapılan tüm hizmetlerin vatandaşların ferah bir yaşam sürdürebilmesi adına yapıldığını söyleyen Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, söz verdikleri hizmetleri fazlasıyla yapmaya devam edeceklerini ifade etti. Üçtepe Mahallesi’ne verdikleri hizmet sözünü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Tollu, yapılan hizmetlerin Üçtepe’yi hak ettiği noktaya en kısa sürede çıkaracağını dile getirdi. Üçtepe’nin her alanda en iyi hizmeti almayı hak ettiğini vurgulayan Başkan Tollu, “hak edilen bu hizmetleri ulaştırmak için belediye olarak elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz” dedi. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Tollu, yoğun bir çalışma performansı sergileyen belediye çalışanlarına ve onlara yardımcı olan vatandaşlara teşekkür etti.

HELİM ÇELİK: BAŞKAN TOLLU’YA NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZ

Üçtepe Mahallesi’nde ikamet eden Helim Çelik, yollarının temiz olmasının iyi bir şey olduğunu ifade ederek, çalışmalar ile birlikte Üçtepe’nin daha temiz bir mahalle görünümüne kavuştuğunu belirtti. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun yürüttüğü çalışmalardan memnun olduğunu da dile getiren Çelik, Başkan  Tollu’nun Üçtepe’de çiftçilikle uğraşan vatandaşların seralarının yol yapımı konusunda verdiği sözü yerine getirdiğini ifade ederek, kente de çok farklı alanlarda yatırımlar yaptığını belirtti ve Başkan Tollu’nun çalışmalarının devamını diledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol