Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ SAHADA ÇALIŞIYORUZ! Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ’NİN HER NOKTASINDA HİZMET YAĞMURU VAR
2014 yılında yürürlüğe giren büyükşehir yasasıyla köy statüsünden mahalleye dönüşen Hacıalanı’nın yarım asırdır kanayan yarası ihmal edilmiş bir hizmet olan asfaltlama, yol yapım ve bakımı Erdemli Belediyesi ile ezber bozuyor. Yol asfalt çalışmalarını göreve geldiği günden bu yana aralıksız sürdüren ve 9,5 yılda rekor sayılabilecek asfalt yol hizmetine imza atan Erdemli Belediyesi yorulmayan ekibi ve 7/24 mesaide olan çalışkan kadrosu ile şimdide Hacıalanı Mahallesi’nin çehresini değiştirmek için kolları sıvadı.

ASFALTLANAN YOLLAR VATANDAŞIN HİZMETİNDE

Yol çalışmalarına ara vermeden devam eden Erdemli Belediyesi, mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarına rağmen çalışmalarını sürdürüyor. Asfalt yol yapılacak bölgelerin altyapı çalışmalarının sürdüğü bildirilirken, asfaltlanacak yolların en kısa sürede vatandaşın hizmetine sunulacağı kaydedildi.

EŞİTLİKÇİ HİZMET ANLAYIŞI

Erdemli Belediyesi, eşitlikçi hizmet anlayışına dayanarak, 2014 büyükşehir yasası sonrası mahalleye dönüşen köylerin yanı sıra beldelerde de çalışmalarına devam ediyor. Her bölgeye eşit hizmet anlayışıyla her mahalleyi hizmet ağıyla ören Erdemli Belediyesi’nin Hacıalanı Mahallesi’nde yürüttüğü çalışmalar vatandaşında takdirini topluyor.

71 MAHALLEDE HİZMET MARATONU SÜRÜYOR

Büyükşehir yasası sonrası 71 mahalleye hizmet götürmeye başladıklarını hatırlatan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, belediye çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamasında; hizmet verdikleri yerleşim birimlerinin her sokağını adım adım arşınlayarak, ‘Asfaltsız mahalle kalmayacak’ sözünü yerine getirmek içinde canla başla çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerin üzerinde seyretmesine rağmen asfalt hizmetlerine ara vermeden devam ettiklerinin altını çizen Başkan Tollu, “Büyükşehir yasası sonrası 71 mahalleye hizmet vermeye başladık. Erdemli Belediyesi olarak asfaltlama hizmeti konusunda 4,5 yıldır canla başla çalışıyoruz. Söz verdiğimiz üzere Erdemli sınırları içerisinde asfaltlanmamış yol bırakmayacağız. Vatandaşlarımızın bundan zerre kadar şüphesi olmasın. İhtiyaç olan her yere asfalt hizmetini götürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol