banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ’DE YOL ÇALIŞMALARI DUR DURAK BİLMİYOR

 Çalışmalar hakkında bilgi veren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, belediye ekiplerinin 7/24 çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Başkan Mükerrem Tollu, ulaşımın bir kent için ilk üç ana unsurdan birisi olduğunu belirterek,bu nedenle ulaşım hizmetlerine büyük önem verdiklerini  vurguladı ve bu kapsamda Akdeniz Mahallesinde kesinleşen imar uygulamalarına göre yol açma çalışmalarının hızlı bir şekilde sürdürüldüğünü söyledi.

Akdeniz Mahallesinde Sokak aralarında yol açma ve genişletme, sıkıştırma ve sıcak asfalta hazırlama çalışmaları yapıldığını bildiren Başkan Tollu, “ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Her zaman ifade ediyoruz hizmette önceliğimiz her zaman yoldur. Yol olmadan hiçbir hizmetin sağlıklı bir şekilde yapılması mümkün değildir. Bu kapsamda imar uygulamalarıyla kesinleşen yollar açılmaya devam ediliyor” dedi. Belediye Başkanı Mükerrem  Tollu açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Akdeniz Mahallesi ilçe merkezinde yer alan bir mahallemizdir. Ama kesinleşmeyen imar uygulamalarından dolayı bazı sokak yolları açılmayı bekliyordu. Şimdi hızlı bir şekilde yolları açarak vatandaşımızın hizmetine sunuyoruz. Bu minvalde, ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor. Kısa zamanda çalışmalar tamamlanarak, Erdemli çağdaş bir kent olma yolunda hızlı ilerlemesini sürdürecek.”

Bu amaç çerçevesinde özveriyle çalışan personeline de teşekkürlerini sunan Başkan Tollu, sözlerini “ Erdemli’yi hak ettiği noktaya taşımak için 7/24 çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz” diyerek sonlandırdı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol