banner1482
Öne Çıkanlar SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN BAŞKAN GÜVENDEN BASIN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ’DE ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ EĞİTİM
 Özellikle de 2009 yılından bu yana eğitimin her alanında önemli yatırımlar yapan Erdemli Belediyesi, üniversite ve lise yerleştirme sınavlarına hazırlanan öğrencilere ücretsiz interaktif eğitim desteği sunmaya başladı. Öğrencilerin, özellikle de maddi olanakları yetersiz ailelerin çocuklarına yönelik olarak bu yıl içerisinde başlatılan eğitim desteği çerçevesinde, Erdemli Belediyesi ilk olarak sürekli eğitim kurs destek hizmeti vermeye başladı. Sınavla belirlenen öğretmen ve öğrencilere belediyenin kurs merkezlerinde verilen sınava hazırlık derslerine giden öğrencileri önceki Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ziyaret etti. Öğrencilerle uzun uzun sohbet eden ve tavsiyelerde bulunan Başkan Tollu, belediyenin eğitim desteği olarak, öğrencilere internet üzerinden ücretsiz ders görme imkânı tanıyan interaktif eğitim kartlarını dağıttı.

TOLLU’DAN ÖĞRENCİLERE: “TEK BİR ŞEY İSTİYORUZ; ÇOK ÇALIŞMANIZ”

Öğrencilerin bu ülkenin geleceği olduğunun altını çizen Tollu, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında, Erdemli Belediyesi olarak her türlü eğitim imkânını ücretsiz sağladıklarını ve kendilerinden tek bir şey istediklerini onun da çokça çalışmak olduğunu söyledi. Öğrencilere çok çalışıp, mutlaka başarılı olmaları gerektiğine sıkça vurgu yapan Tollu, “Sizler bu güzel ülkenin geleceğisiniz. Bu geleceğe bizlerin sahip çıkması, sizleri yetiştirmesi gerekiyor. Bu anlamda bizler, Erdemli Belediyesi olarak sizlere her türlü olanağı sağlıyoruz. Eğitimde fırsat eşitliği anlayışı çerçevesinde sizlere ücretsiz eğitim desteği sağlıyoruz. Şimdi de yine ücretsiz olarak internet üzerinde dersler görebileceğiniz, interaktif eğitim modülünü de sizlere armağan ediyoruz. Her türlü, derdinizde, sıkıntınızda bizler sizin yanınızdayız. Devlet milleti için vardır. Sizlerin bu ülkeye, dünya insanlığına faydalı bireyler olarak yetişmenizi çok arzu ediyoruz. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Bizim bundan başka çaremiz yoktur. Sizler de üzerinize düşen tek bir şey var. Onu yapacaksınız. Size her türlü eğitim fırsatını ücretsiz olarak sunuyoruz. Sizler de çok çalışacaksınız. İnanın ne sizin ne bizim ne de bu ülkenin başka çaresi yok. Sizlere olan inancımız tamdır” dedi.

İNTERNET ÜZERİNDEN ÜCRETSİZ EĞİTİM ALACAKLAR

Tüm sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Tollu, daha sonra öğrencilere, üzerlerinde şifreleri yazılı olan ücretsiz interaktif eğitim modülüne giriş kartlarını armağan etti. Burada yapılan açıklamada, kartların üzerinde her öğrenciye ayrı ayrı olacak şekilde şifrelerin yazıldığı, her öğrencinin kendi şifresi ile internet sitesine giriş yaparak, ücretsiz olarak ders almaya başlayabileceği anlatıldı. İnteraktif eğitim kartlarının sadece belediye eğitim merkezine giden öğrencilerle değil, Erdemli ilçe genelinde orta ve lise son sınıf öğrencilerinin tamamına dağıtıldığı bildirildi. Bununla ilgili olarak Belediye Başkanı Tollu, okulları ve Belediye Kültür Merkezi Kütüphanelerinde bulunan öğrencileri de ziyaret ederek kartlarını armağan etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol