Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

 ERDEMLİ’DE LİMON ÇİÇEKLERİ AÇTI
  

Erdemli Belediyesi, ilçenin her noktasında ihtiyaç sahiplerine ulaşarak, ülkenin birçok yerinde örnek oluyor. İlçede yaşayan vatandaşların tüm ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak hizmet üreten Belediye, 2016 yılından bu yana faaliyet gösteren Limon Çiçeği projesiyle ilçeyi ulusal camiaya tanıtmaya devam ediyor. Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk çalışmaları ile birçok ödüle layık görülen Limon Çiçeği; yeni doğan bebeklerin ailelerine 5148 bakım paketi, 30.000 parça kıyafet, bakıma ihtiyacı olan vatandaşlara kişisel temizlik yardımı gibi konularda sunduğu desteklerle, ayrım yapmadan tüm ihtiyaç sahiplerinin kapısını çalıyor. Vatandaşların hizmetlerden oldukça memnun olduğu göze çarparken, Belediye’nin hasta yatağı ve tekerlekli sandalye dağıtımı, tıraş gibi kişisel bakım faaliyetleri gerçekleştirdiği, eğitim giderlerine destek olduğu bildirildi. Proje ile ilgili açıklamada bulunan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu şu ifadeleri kaydetti, “Mazlumları gözetmek ve ihtiyaç duyduğunda insanlarımızın yanında olabilmek bu kenti bütünleştirmek adına atılabilecek en önemli adımlardandır. Bizler sadece alt yapıdan, imardan sorumlu değiliz. Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması, bizim sorumluluğumuzdadır. Çünkü bu ilçede doğan, bu ilçede doyan, bu ilçede yaşayan her vatandaşımız bize emanettir. İşte bu yüzden gece demeden gündüz demeden çalışacak, girilmemiş aşsız tek bir ev bırakmayacağız."

Örnek proje ile sık sık gündeme gelen Tollu, ilçede bulunan her bireyin hizmetkârı olduklarını dile getirerek sözlerini tamamladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol