banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ’DE ÇÖPBİDONLARINA ESTETİK KAFES
  Erdemli’ye ilkleri yaşatmaya devam ettiklerini söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, şehrin güzel bir görünüme kavuşması adına bu tür çalışmalara imza atmayı sürdüreceklerini belirtti.Erdemli Belediyesi Temizlik ve Çevre Koruma Müdürlüğü ekiplerince ilçe genelinde sürdürülen çalışmada, bütün çöp bidonları estetik bir görünüme kavuşturuluyor. Bu çalışmanın Erdemli sokaklarını güzel bir görünüme kavuşturacağına vurgu yapan Başkan Tollu, bu güzel çalışmayla bir turizm kenti olan Erdemli’de görüntü kirliliğinin de önüne geçeceklerini dile getirdi.

Erdemli’nin daha yaşanabilir ve göze gönle hitap eden bir kent olabilmesi için her türlü çalışmayı yaptıklarını dile getiren Tollu, “temiz, yemyeşil ve estetik bir Erdemli için çalışmalarımız aralıksız sürecek. Erdemli bizimle ilkleri yaşamaya devam edecek” dedi. Belediye ekiplerinden alınan bilgilere göre çöp bidonları için dizayn edilen estetik kafeslerin ilçe genelinde bulunan tüm çöp bidonlarına hızlı bir şekilde uygulanacağı öğrenilirken, ekipler vatandaşlardan, ilçenin daha sağlıklı ve temiz bir görünüme kavuşması adına yapılan hizmetlere sahip çıkılmasını ve bu konuda aşırı hassasiyet göstermelerini rica ettiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol