banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar SİZE İHTİYACIMIZ VAR KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİDE ÇOCUKLAR GÖKYÜZÜNÜ BOYADILAR
 Konuyla ilgili bir açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, belediye hizmetlerinin sadece yol, asfalt gibi fiziki hizmetlerden oluşmadığını, bu etkinlik sayesinde, binlerce çocuğun mutluluğuna vesile olmanın da belediyenin hizmetlerinden ve en önemli görevlerinden olduğunu dile getirdi. Erdemli Belediyesi'nin en önemli hizmetinin insanlara dokunmak olduğunu vurgulayan Başkan Tollu, "çok güzel bir organizasyon oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Çocuklarımızın yüzünü güldürmek bizim en önemli hedefimizdi. Bu anlamda etkinliğimize gelen bütün çocuklarımızın bir tanesinin dahi gözünden yaş akmadı. Onları sevindirdiğimiz için hem kişisel hem de kurumsal anlamda çok mutluyum" dedi.

BELEDİYEDEN BİR İLK DAHA: YÖRÜK KÜLTÜRÜ YAŞATILDI

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ayrıca bu yıl ilk defa yörük geleneklerinin yaşatıldığı stantlar kurduklarını beyan ederek, "bu stantlarımızda eskiden yörük çocuklarımızın oynadığı oyunlar ve oyuncaklar yaşatılarak gösterildi. Eski yörük masalları, yörük geleneklerini sergiledik. Anne ve babalar çocuklarını bu stantlara getirdiler, çocuklar eğlendi. Aynı zamanda da anne ve babalar hatıralarını yaşadılar. Kültürümüzü yeni nesillere aktarmak için bu tür etkinliklerimizi devam ettireceğiz" dedi.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen uçurma şenliğinin göze çarpan en önemli ayrıntısı ise belediyenin organizasyonu oldu. Önceki yılların aksine bu yıl yapılan organizasyonda hız bir izdiham yaşanmadı ve bütün çocuklar uçurtmalarıyla gökyüzünü boyadılar.

Etkinlikte ayrıca, Erdemli Belediyesi Çağdaş Halk Dansları Topluluğu da gösteri yaparken, Erdemli Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları da giydikleri kostümlerle etkinliğe renk kattılar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol