banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ'DE CAMİLERE HİZMET DEVAM EDİYOR
Erdemli Belediyesi ibadethanelere yönelik sunulan temizlik, bakım, onarım ve boya gibi hizmetleri farklı bir boyuta taşıdı. Belediye ekipleri şimdi de eksikleri tespit edilen camilerin çevre düzenlemesinin yanı sıra taş duvar örme işlerini de gerçekleştiriyor. Erdemli Belediyesi ekipleri KarahıdırlıDolamaç mevkii Kuba ve Arpaçbahşiş Mahallesi Yeniköy Camiinde boya badana tadilat çalışmalarını tamamlarken, Batısandal köyü Yanıkhan Camii’nin ise çevre düzenlemesi ve taş duvar örme işlerini sürdürüyor.

VATANDAŞ ODAKLI HİZMET DEVAM EDİYOR

Cami hizmetlerinin Erdemli Belediyesince geleneksel hale getirildiğini vurgulayan Başkan Tollu, bu kapsamda Erdemli sınırlarındaki tüm mahallelerde bulunan camilerin temizliği,boya badana tadilat ve çevre düzenlemelerinin devam ettiğini bildirdi. Camilere yapılan hizmetiAllah rızası için yaptıklarını söyleyen Başkan Tollu, hizmetlerin vatandaşlar tarafından da takdir toplamasının kendileri için ayrı bir motivasyon kaynağı olduğunu ifade etti. Erdemli’deve kırsal alanlarda bulunan her caminin sırayla temizlendiğini boya badana tadilat ve her türlü ihtiyacının karşılandığını beyan ederek, vatandaş odaklı hizmet anlayışlarının devam ettiğinin altını çizdi. Başkan Tollu, ekiplerinKarahıdırlı ve Arpaçbahşiş’te bulunan camilerde çalışmalarını tamamladığını diğer bölgelerde ise sürdürdüğünü söyledi.

CAMİLERİMİZE DÜZENLİ OLARAK HİZMET GÖTÜRÜYORUZ

Erdemli tarihinde camilere yönelik hizmetlerin bir envanteri çıkarılırsa, en çok çalışmanın kendi hizmet dönemlerinde yapıldığının ortaya çıkacağının altını çizen Başkan Tollu, “tüm camilerimizin boya badana tadilat işlerinin yanı sıra bahçelerini düzenledik, peyzajından, banklarına kadar her türlü hizmeti sunduk. Parke döşedik. Yolu kötü olanların yollarını yaptık. Camilerimizi düzenli olarak temizledik. Ayrıca Kuran Kurslarımız için de tüm bu hizmetleri yerine getirdik. Bundan sonra da bu çalışmalarımız devam edecektir” dedi. Tollu, aynı hassasiyeti tüm eğitim kurumları için de taşıdıklarının altını çizdi.

 

Belediyeden alınan bilgilere göre; belediye cami temizleme ekibinin hızlı bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğü, günde en az iki caminin temizlendiği ve ihtiyacı olan camilerde ise boya-badana ve çevre düzenlemelerinin eş zamanlı sürdüğübildirildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol