banner1482
Öne Çıkanlar dizi SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ’DE BETON YOLA DEVAM

Kargıpınarı Mahallesi’nde yapılan tüm hizmetlerin tüm mahallelerde olduğu gibi vatandaşların ferah bir yaşam sürdürebilmesi adına yapıldığını söyleyen Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, söz verdikleri hizmetleri fazlasıyla yapmaya devam edeceklerini ifade etti.

Türkiye’de son dönemlerde kullanılmaya başlanan beton yol çalışmaları, asfalt kaplama yol modelinin iklim şartlarındaki dayanıksızlığı nedeniyle birçok belediye tarafından rağbet görmeye başlarken, Erdemli’nin farklı noktalarında ve hava şartlarının farklılık gösterdiği yerlerde uygulanan beton yol modeli, alınan başarılı sonuçlarla Kargıpınarı Mahallesi Soylu Sokakta da uygulanmaya devam ediyor. Beton yol modelinin bölgede ilk defa kendilerinin zamanında uygulanmaya başlandığını belirten, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, tüm mahallelerde çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini ve bu yöntemin vatandaşın takdirini topladığını ifade ederek, açıklamasını şöyle sürdürdü. “Çağın gereklerini takip ederek çalışmalarımızı yürütüyoruz. Asfalt kaplama modeli, yaygın olarak kullanılan bir çalışmadır. Ancak Dünya’nın son dönemlerde yaşadığı ekonomik sıkıntılar, kullanılan ürünün doğa faktörü karşısında kısa sürede deforme olması bizleri farklı arayışlara itti. Bu kapsamda yaptığımız araştırmalar ile deneme sürecinde olumlu sonuçlar aldığımız, beton yol modelini kullanmaya karar verdik.  Erdemlimizi teknolojinin merkezi haline getirerek, modern bir statüye ulaştırmak için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol