banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ’DE, BELEDİYE PERSONELİ GÖNÜL SOFRASINDA
  

Yemekte yaptığı konuşmasında; belediyelerin halkın yerel ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamak üzere görev yaptığını, kent yaşamının hemen her safhasında mutlaka belediye olduğunu ifade eden Başkan Tollu, kendi dönemlerinde Erdemli’nin tarihinde görmediği hizmetleri aldığını belirterek, bu başarılarda en büyük tebrikin belediye çalışanlarına ait olduğunu söyledi. ‘belediyecilik bilimsel metotlar kullanılarak yapılıyor’ vurgusu yapan Başkan Tollu, her alanda Türkiye’nin en önemli belediyelerinden biri olduklarını ve Erdemli’yi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerinin altını çizdi.

MEHMETÇİKLERİMİZE  DESTEK OLUYORUZ, OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ!

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen birlik beraberlik yemeğinde personeliyle bir araya gelen Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, burada yaptığı konuşmasında; özverili, iş disiplini olan ve çalışma prensibi içinde canla başla hizmet veren bir belediye olduklarını söyleyerek, ‘’Görev yaptığımız süre içerisinde bizlerle uyum içerisinde çalışan Belediye Meclis üyelerimize ve belediye personelimize çok teşekkür ediyor, hayatını kaybeden personellerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi. Afrin operasyonuna katılan Mehmetçiklere destek olmak amacıyla mevlid-i şerifin ardından şehitlerimiz, askerlerimiz ve ordumuz için dualar edildi. Okunan duaların ardından Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu bir konuşma gerçekleştirdi.

9 YILDA ERDEMLİ’YE CANLA BAŞLA HİZMET ETTİK

Başkan Tollu, Erdemli’nin kendi dönemlerinde hizmet atağına kalktığını, bunda da en büyük başarıların çalışma arkadaşlarına ait olduğunu vurgularken, ‘’9 yıl boyunca aynı inanç azim ve kararlılıkla hizmetlerimizi icraata dönüştüren, bunların halka sunulmasında da emeği olan belediye çalışanlarıdır’’ diye konuştu. 9 yıllık hizmet maratonunda herkesin büyük bir fedakârlıkla elinden gelen çabayı gösterdiğinin altını çizen Başkan Tollu, geçmişte kendileriyle Erdemli’ye hizmet etmiş çalışanlarına da teşekkür etmeyi ihmal etmedi ve hayatını kaybeden personellerine de Allah’tan rahmet dileyerek, ‘’Mekânları cennet olsun. Allah ailelerine sabır versin’’ ifadelerini kullandı.

EMEKLİ İŞÇİLERİMİZİN HAKLARINI TEK SEFERDE ÖDEDİK

25 yıl boyunca belediyede çalışmış ve ikramiyesini (kıdem tazminatını) alamamış işçilerin olduğuna dikkati çeken Başkan Tollu, göreve geldikleri günden bu yana personellerinin her türlü haklarını koruduklarını ve alın terinin heba olmasına asla izin vermediklerini tek seferde kıdem tazminatlarını ödediklerini belirterek, 6 ay içinde 13 çalışma arkadaşlarının emekli olduğunu ve tüm haklarını tek seferde ödediklerini kaydetti. Emekli olan işçilerin emeğinin karşılığını defaten ödediklerini de sözlerine ekleyen Başkan Tollu, her zaman işçilerin yanında olmayı sürdüreceklerini söyledi.

BİRBİRİNE GÖNÜLDEN BAĞLI KOSKOCAMAN BİR AİLEYİZ

Erdemli Belediyesi’nin hizmet üretme noktasında Türkiye’de örnek teşkil edecek bir yapıya sahip olduğunun altını çizen Başkan Tollu, her alanda Türkiye’nin en önemli belediyelerinden birisi konumunda olduklarını ve yatırım hizmet anlamında ilklere imza attıklarını belirtti. ‘belediyecilik bilimsel metotlar kullanılarak yapılıyor’ vurgusu yapan Başkan Tollu, her alanda Türkiye’nin en önemli belediyelerinden biri olduklarını ve Erdemli’yi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerini söyledi.

OMUZ OMUZA GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

İbadet bilinciyle hizmet ettiklerini ifade eden Başkan Tollu, Erdemli’nin gelişimi için çalışmayı sürdürmeleri gerektiğini dile getirerek, Erdemli Belediyesi olarak birlikte ve takım halinde çalışmakla güzel işler ortaya çıkardıklarını ve Erdemli için bu gayretlerin devam etmesi gerektiğinin altını çizdi. Başkan Tollu, ‘’İlçemizi daha iyi yerlere getirmek için hep birlikte çalışıyoruz. Erdemli’ye daha kaliteli hizmet sunmak adına omuz omuza gece gündüz çalışıyoruz. Personellerimizin azmi ile kentimize daha çok hizmetler vereceğiz. Bireye dayalı başarı olmaz. Bir belediye başkanı tek başına başarılı olamaz. İnsanlarımızın hayat kalitesini yaşam standartlarını yükseltmek adına ibadet inancıyla aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. İlçemizin gelişimi adına meclis üyelerimiz ve personelimiz büyük emek sarf ediyor. İlçemize yaptığımız hizmetlerin her aşamasında çalışanlarımızın alın teri var. Herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

BİRBİRİYLE DAYANIŞMA İÇİNDE OLAN GÜÇLÜ BİR YAPIYA SAHİBİZ

Belediyelerin halkın yerel ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamak üzere görev yaptığını, kent yaşamının hemen her aşamasında mutlaka belediye olduğunu ifade eden Başkan Tollu, “Belediyemiz tarafından 9 yıl boyunca yapılan hizmetlerin her aşamasında birbirine gönülden bağlı belediye çalışanlarımızın emeği inkâr edilemez. Aynı inanç azim ve kararlılıkla hizmetlerimizi icraata dönüştüren, bunların halka sunulmasında da emeği olan belediye çalışanlarıdır. Kardeşlik hukukunun zirveye çıktığı birbiriyle dayanışma içinde olan güçlü bir yapıya sahibiz. Biz bu yapıyı inşallah korumaya devam edeceğiz, bu vesile ile Erdemli’miz adına ve Erdemli Belediyesi adına yaptığınız çalışmalar bu çalışmalardaki özverili gayretlerinizden dolayı hepinize tek tek teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol