Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ SICAK ASFALTLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR
 Erdemli’de vatandaşlara en önemli hizmetlerden birisi olarak ifade edilen sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Belediyeden yapılan açıklamalarda geçtiğimiz haftalarda meydana gelen yoğun yağmur ve kar yağışından dolayı ara verilen çalışmaların yeniden başladığı ve tüm hızıyla sürdüğü vurgulandı. Çalışmaların hava durumuna göre artarak devam edeceği bildirildi.

BİRÇOK YER SICAK ASFALTLA TANIŞTI

Erdemli Belediyesinin son yıllarda asfalt konusunda çağ atladığını dile getiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu da açıklamasında bu konuda son derece iddialı olduklarını vurguladı. Özellikle de sıcak asfalt konusunda 2014 yılından bu yana çok büyük hamlelerde bulunduklarının altını çizen Tollu, “bizim dönemimizde birçok mahalle, cadde, sokak sıcak asfaltla tanıştı. Erdemli’miz için bu tarihi bir hizmettir. Yollarımızı sağlam yapıyoruz vatandaşın hizmetine sunuyoruz. Bu konuda çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Bazı özel durumlarda çalışmalarda gecikme yaşandığını beyan eden Tollu, dış etkenlere bağlı bu gecikmelerle ilgili şunları söyledi:

DIŞ ETKENLERDEN DOLAYI GECİKMELER YAŞANABİLİYOR

“Sıcak asfaltı bir kere yapıp, sağlam bir şekilde vatandaşa armağan etmek istiyoruz. Fakat kentimizde, Türk Telekom, Meski, Enerjisa gibi kurumlar da var. Onlar da bu yollarda çalışma yapıyorlar. Kanalizasyon, içme suyu hatları yenileniyor, elektrik, telefon ve internet hatları yollar kazılarak yer altına döşeniyor. Dolayısıyla bunu beklemek zorunda kalıyoruz. Bu dış etkenlerde yaşanan gecikme bizim de yolları yapmamızı geciktiriyor. Bazen de yaptığımız yollar, bizden sonra dış etkenler tarafından çalışma yapacağız diye tekrar kazılıyor ve yollar bozuluyor. Fakat vatandaşın yolu kötüyse, ihtiyacı varsa da bekletmeden en iyisini yapıyoruz. Dış etkenleri uzunca süre beklediğimiz fakat vatandaşın sabrını zorladığı için harekete geçtiğimiz durumlar bunlar. Ne olursa olsun benim vatandaşım hizmetin en iyisini hak ediyor. Biz de Allah rızası için bu hizmetleri yerine getiriyoruz. İnşallah getirmeye de devam edeceğiz.”

Yetkililerden alınan bilgilere göre de şu an çalışmaların Türbe Caddesinde devam ettiği bildirildi. Belediyeden yapılan açıklamada; hava şartlarının durumuna göre daha önce olduğu gibi kısa süre içerisinde aynı anda 5 farklı noktada çalışmaların yapılacağı kaydedildi.

Vatandaşlar da yapılan hizmetlerden son derece memnun olduklarını vurgulayarak, bu çalışmaların sürmesini dilediler. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol