banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ ÖRNEK İLÇE, ÖRNEK BELEDİYE
 Geçtiğimiz günlerde ilçede konteyner temizliklerini, değişimlerini ve sokakların temizliği gerçekleştiren Erdemli Belediyesi, halk sağlığı noktasında önemli adımlar atmaya devam ediyor. 

Özellikle yaz ayları öncesinde hizmet atağına başlayan Belediye, Erdemli’yi her noktada örnek bir kent haline getiriyor. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun her alanda başarılı bir belediyecilik örneği sergilendiğine dikkat çeken vatandaşlar, ilçede sadece mimari alanda değil sanattan eğitime, spordan kültürel etkinliklere kadar yeni yaşam alanları oluşturduğu için Belediye Başkanına teşekkür dileklerini iletti.

Doğa dostu bir anlayışla hareket ettikleri için mutlu olduklarını ifade eden Başkan Tollu, “Temel sorunlarını %95 oranında çözdüğümüz Erdemli’yi, Dünya standartlarına uygun bir kent haline getirmek için çalışıyoruz. 2014 yılında yaşadığımız nüfus artışı ve coğrafya genişlemesine rağmen her sokağımızda ve her caddemizde, ekiplerimizin çalışma yürüttüğünü görmeniz mümkün. Vatandaşlarımızdan aldığımız olumlu tepkiler de çalışma aşkımızı perçinliyor. Amacımız kendi memleketimize, kendi insanımıza hizmetlerin en iyisini yapmak, ülkemizin gelişimine katkı sunmak. Bu yüzden Limon Çiçeği gibi sosyal sorumluluk projeleri, Medya Günleri, Tiyatro Festivalleri gibi kültürel etkinlikler, Kurs Merkezlerimiz gibi eğitime destek yaşam alanları oluşturduk. Bugün daha modern bir anlayışla çalışmalarımıza devam edeceğimizin sözünü, gönül rahatlığı ile verebilirim” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol