banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ KARAYAKUP MAHALLESİNE SOSYAL ALAN

Erdemli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,  Karayakup Mahallesi’nde vatandaşın düğün,  nişan ve toplu yemek gibi toplumsal faaliyetlerle kullanabileceği bir alan yapıyor. Hummalı bir çalışma yürüten ekipler,  500 metre karelik kapalı alanı vatandaşın hizmetine sunmak için aralıksız çalışıyor.

Kentte ne varsa kırsal mahallelerde de aynısın yaptıklarını,  kentin dört bir tarafını nakış nakış işlemeye devam ettiklerini ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Biz göreve geldiğimiz ilk günden bu yana vatandaşımızın öncellikleri ve istekleri bizim için esas olmuştur.  Kent merkezimizde ne varsa kırsal mahallelerimizde de onu yapmanın gayreti içerisindeyiz. Ekiplerimiz, kentin birçok noktasında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor” diye konuştu.

VATANDAŞLAR ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Erdemli Belediyesi’nin yaptığı çalışmalardan vatandaşlar oldukça memnun. Yapılan çalışmalardan mutluluk duyduğunu ifade eden bir mahalle sakini, “Bizim köyümüzün mahallemizin toplu düğünüdür mevlütüdür, yaptığımız bütün etkinliklerimizi  burada yapıyoruz başkanımız Mükerrem Tollu’dan mahallemiz sakinleri adına talepte bulunuldu sağ olsun başkanımızda yarım dönümü geçkin burası neredeyse, burası 17/25 bir alan kapalı bir alan yapıyor kendisine mahallemiz adına çok çok teşekkür ediyoruz Allah razı olsun diyorum teşekkür ediyoruz“ diye konuştu.

MÜKERREM BAŞKANIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN!

Memnuniyetini belirten bir diğer mahalle sakini, “Biz talebimizi Mükerrem başkanımıza ilettik. Sağ olsun o da talebimiz karşılık verdi ve yerine getirdi” diye konuştu.

Yapılan çalışmalardan memnun kalan bir diğer mahalle sakini ise ”Mahallemize kapalı bir yer gerekiyordu sağ olsun Başkanımız onu yapıyor Allah razı olsun köyün tüm ağırlığı burada yapılıyor düğün gibi yemek gibi her şeyimiz burada yapılıyor bizi o zorluklardan kurtardı Allah razı olsun teşekkür ediyoruz“ diye konuştu.

Öte yandan belediye ekipleri çalışmalarına aralıksız devam ediyor

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol