Öne Çıkanlar ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ DOĞALGAZ İSTİYOR
 Başlatılan doğalgaz talep dilekçesi toplama çalışmasına Erdemli’li vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Erdemli için olmazsa olmaz diye tabir edilen ihtiyaçlardan birisi olan doğal gazın sadece konutlarda değil, tarım ve sanayide de kullanılacak bir enerji türü olduğuna değinen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, doğal gazın diğer enerji türlerine göre doğaya daha az zarar verdiği için temiz bir enerji olduğunu söyledi. Bu konuda Belediye olarak üzerlerine ne düşüyorsa yapacaklarını dile getiren Başkan Tollu, Erdemli’nin ekonomisinin tam manada gelişebilmesi için doğal gaz ve tarım organize sanayi bölgesinin bir an önce faaliyete geçmesi gerektiğini vurguladı. Her iki konuyla alakalı belge, bilgi ve dokümanların ilgili bakanlıklara ulaştırıldığını bildiren Başkan Tollu sözlerini şöyle sürdürdü:

“Allah izin verirse 5 yıl içerisinde Erdemli’nin üçe dörde katladığını hep birlikte müşahede edeceğiz. Bu iki yatırımın Erdemli’mize gelmesi demek Erdemli’de yaşayan vatandaşlarımızın zenginleşmesi demek, kaliteli bir yaşam standardına kavuşması demek, çağa ayak uydurması demek, ürettiği ürünlerin para etmesi demek ve çok daha da önemlisi yazlık sahibi insanlarımızın kışın da Erdemli’de kalmaları demektir. Doğal gazın Erdemli’mize getirilmesi konusunda üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz.”

 

 

 

Konuyla ilgili bir açıklamada belediye başkan yardımcısı Rüştü Çınar’dan geldi. Doğalgaz konusunda çalışmaları çok önemsediklerini beyan eden Çınar, şunları söyledi:

“Erdemli’ye doğalgaz gelebilmesi için Erdemli’de vatandaşların talepte bulunması gerektiği söylendi bize. Belediye meclisimizden karar aldık. Doğalgazın Erdemli’ye gelmesiyle ilgili ne gerekiyorsa yapacağımızı belediye olarak taahhüt ettik. Şimdi de oldukça yoğun dilekçe ile başvuru var. Gerçi Erdemli’ye geleceği ile ilgili kampanyamızdan sonra yapılan açıklamalar var. İnşallah Erdemli’miz doğalgaza kavuşacak.”

Vatandaşlar da yaptıkları açıklamalarda, kampanyaya destek verdiklerini ve Erdemli’ye doğalgaz istediklerini dile getirerek, teşekkür ettiler.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol