banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ BELEDİYESİ’NDEN YÖRÜK ÇOCUKLARINA EBA NOKTASI

Dünya’da ve Türkiye’de hayatın olağan akışını değiştiren koronavirüs salgını eğitim sisteminde de değişikliklere neden oldu. Türkiye bütün kurumları ile birlikte bu sürece hâkim oluyor.  Mersin’in Erdemli ilçesinde, Belediye ve Milli Eğitim Müdürlüğü örnek bir çalışma yürütüyor. Kırsal kesimde taşımalı eğitimle okullara gelen öğrencilerin, uzaktan eğitime katılamaması sonucunda ekipler harekete geçti.  Erdemli Belediyesi ve Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ekipleri,  öğrencilerin bulundukları köylerde, eğitim almalarını sağlayacak EBA noktaları kuruyor.  EBA noktaları için tablet ve internet ihtiyacını gideren Erdemli Belediyesi ekipleri,   Milli Eğitim Müdürlüğünün belirttiği okullarda ise Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ile bina ve çevresinde düzenlemeler yapıyor.

BAŞKAN TOLLU, “ EĞİTİM CAMİAMIZIN YANINDAYIZ”

Eğitim camiasının her an yanında olduklarını ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Biz her zaman eğitim camiamızın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Özellikle koronavirüs salgını sürecinde, geleceğimizin teminatı çocuklarımız için var gücümüzle çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Eğitimin ışığında çocuklarımızın geleceğinin aydınlanması için her türlüğü fedakârlığa varız. Bu süreçte taşımalı eğitim gören öğrencilerimizin kendi mahallelerinde,  kendi köylerinde uzaktan eğitime katılabilmeleri için Milli Eğitim Müdürlüğü ekiplerimizle birlikte EBA noktası kuruyoruz.  Devletimizin bütün birimleri tam uyum içerisinde çalışıyor. Biz Erdemli Belediyesi olarak, tüm birimlerimizle çocuklarımızın yanındayız” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol