banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ BELEDİYE’SİNDEN YENİ YOL AÇIMI
 Çalışmalar kapsamında Merkez Mahallesinde vatandaşların geçişine imkân vermeyen ancak imarda belirlenmiş olan alanın yol olarak açılması için çalışmaya başlayan Erdemli Belediyesi,  ilçede ulaşımın aksadığı tek bir nokta bırakmıyor.

 

2014 Büyükşehir Yasası ile hizmet alanında ve nüfusunda ciddi bir artış yaşayan Belediye, hem kendi bünyesinde bulunan iş makinaları hem de hukuki yollarla aldığı destekler ile aksaklığa mahal vermeden hizmet üretmeye devam ediyor.

 Birçok yerde eş zamanlı çalışmalar yürüten Belediye, her mahalleye eşit hizmet anlayışını sürdürerek, 0 rakımdan 2500 rakıma kadar her noktada yaptığı çalışmalar ile vatandaşların övgüsünü kazanıyor. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya duydukları sevgiyi dile getiren mahalle sakinleri, sadece yol yapımı ile kalmayıp çeşitli hizmetlerle ilklere imza attığı için Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür dileklerini iletti.

Başkan Tollu ise yaptığı değerlendirmede şu açıklamaları kaydetti, “2014 Büyükşehir Yasası ile coğrafyamızda 62,5 kat büyüme, nüfusumuzda ise 10 kat artış yaşandı. Buna rağmen hizmetlerimizde aksaklığa mahal vermemek için ciddi bir çalışma yürüttük ve başarılı olduk. Her mahallemize ulaşarak çalıştık. Bugün de Merkez Mahallemizde bulunan ve imarda yol olarak işaretlenen ancak ulaşıma imkân vermeyen alanda, açma çalışması yürütüyoruz. Açılan yolun asfaltlanma çalışmalarını da en kısa zamanda tamamlayacağız.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol