Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ BELEDİYESİNDEN KANAL TEMİZLİĞİ
 Yapılan çalışmalardan memnuniyetini dile getiren Kocahasanlı mahalle muhtarı adem Arslan, belde belediyesi iken büyük sıkıntı çektiklerini belirterek, '' iyi ki büyükşehir yasası çıktı. Kasabamız mahalleye dönüşerek Erdemli Belediyesine bağlandı. Böylece susadığımız hizmete ilçe belediyesi sayesinde kavuştuk. Yollarımız yapıldı, sosyal tesislerimiz yapıldı, temizlik çalışmaları zamanında ve güzel yapılıyor. Camilerimize, okullarımıza ve Kuran kurslarımıza bakım ve temizlik hizmetlerinden başka her türlü destek veriliyor. Bunun İçin belediye Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. '' şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'da tüm mahallelere eşit hizmet götürmeye çalıştıklarını belirterek Kocahasanlı'da yapılan kanal temizliğinin belediye kanununa göre kendi görev ve yetkilerinde olmadığını bu işin DSI'ne ait olduğunu vurguluyarak '' biz hizmetleri hakkın ve halkın rızası için yapıyoruz. Kendi yetki alanımızda olmasada işin önemi bakımından sosyal belediyecilik ve sorumluluk anlayışıyla kanal temizliğinide yapıyoruz. Önemli olan halkımızın rahatı ve huzuru için birşeyler yapabilmektir.'' Şeklinde konuştu.

Erdemli Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla Kocahasanlı kanalı kış mevsiminde akıntıyla gelen sazlık ve çamurlardan temizenerek kış öncesi yeni sezona hazır ve temiz bir hale getirildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol